نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

ترامپ: به شرکای اروپایی برجام اهمیتی نمی‌دهم!

رئیس‌جمهوری آمریکا مدعی است توجهی به اروپایی‌های طرف برجام نمی‌کند چراکه همه دغدغه آنها حفظ منافع تجاری است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۰۳ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 24
کد خبر: ۱۴۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در بخشی از مصاحبه خود با «ان‌بی‌سی» دیدگاه اروپا مبنی بر پایبندی ایران به برجام را به چالش کشید و مدعی شد آنها به دنبال منافع تجاری خود هستند.

 

وی در این باره مدعی شد: اهمیتی به اروپایی‌ها نمی‌دهم. آنها کلی پول (از ایران) درمی‌آورند. مثلاً فرانسوی‌ها به ایران ماشین می‌فروشند. اروپایی‌ها (خیلی) کارهای دیگر هم انجام می‌دهند.

 

ترامپ همچنین بار دیگر از بابت حمایت از اروپایی‌ها، سر آنها منت گذاشت و گفت: ناتو و کلی هزینه‌های تجاری، واقعاً که اتحادیه اروپا این همه سال کلی امتیاز از ما گرفته است.

 

وی بار دیگر مدعی شد آماده عقد هر توافقی که مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد؛ هست و اهمیتی نمی‌دهد که این توافق دوجانبه باشد یا چندجانبه.

 

ترامپ در این باره گفت: اهمیتی نمی‌دهم چه جور یا چه نوع معامله‌ای باشد. می‌تواند جداگانه یا جمعی باشد.

 

وی بار دیگر ادعای نخ‌نمای خود مبنی بر اینکه در پایان مهلت ۱۵ ساله برجام، ایران سودای ساخت سلاح هسته‌ای را پیگیری می‌کند؛ تکرار کرد.

 

به گزارش مهر، آمریکا در تلاشی عبث سعی می‌کند با ناآرام‌کردن اوضاع و بعد، مشتاق جلوه دادن خود به مذاکره، ایران را مقصر کِش دادن تنش‌های اخیر در خاورمیانه جلوه دهد؛ حال آنکه بنابر تاکید ایران، این آمریکا است که در درجه نخست راه بدعهدی را در پیش گرفت و به همین دلیل شایسته اعتماد دوباره نیست.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار