خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت شهادت یکی دیگر از بسیجیان مصدوم حمله تروریستی جاده خاش شمخانی کنار رفت؛ علی بوری سرپرست فرمانداری اهواز شد پزشکیان: تمامی دستگاه‌ها باید نسبت به رفع ناترازی‌ها دغدغه‌مند باشند
سخنگوی دولت:

هیچ‌گونه اقدام ناگهانی در دولت را قبول نداریم

علی بهادری‌جهرمی با بیان اینکه روش ما در دولت روش اقناع سازی است، گفت: ما هیچ گونه اقدام ناگهانی در دولت را قبول نداریم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 27
کد خبر: ۱۴۴۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در نشست پایان دوره دفتر تحکیم وحدت گفت: در چندین سال گذشته این‌گونه بود که برخی پشت یک میز نشسته و برجام را به عنوان کلید راه حل مشکلات در دست گرفته و مردم را به آن امیدوار کرده بودند. در حوزه بین الملل و سیاست داخلی هم به همین صورت عمل کردند. 

سخنگوی دولت افزود: ۴ سال است که اوضاع اقتصادی کشور با مشکل مواجه است و این مربوط به ۴ ماه اخیر نیست، در طول ۱۰ سال اخیر میانگین رشد اقتصادی صفر بوده است و این میزان دارایی را کاهش می‌دهد. علاوه بر این که رشد اقتصادی نداشته ایم تورم افزایش یافته، جمعیت افزایش یافته و همچنین فاصله طبقاتی افزایش یافته‌است و ثروت و سرمایه اقتصادی به طور عادلانه تقسیم نشده است. 

جهرمی در ادامه سخنانش گفت: کمترین میزان مشارکت در انتخابات نشان دهنده این بود که مردم از اوضاع کشور راضی نبوده اند. هنگامی که حس و حال در مردم نباشد نمی‌توان آن ها را به پای کار آورد.

سخنگوی دولت با اشاره به عملکرد موفق دولت در مدیریت کرونا گفت: شعار و محور عملکرد دولت سیزدهم، جان و نان مردم بود و به طور جدی با این شعار در میدان وارد شد. دولت تمام قد تلاش خود را در مدیریت کرونا و تکمیل انبارهای کالاهای اصلی و اساسی کشور به کار گرفت.

جهرمی با اشاره به سیاست دولت در زمینه عفاف و حجاب گفت: ما نسخه پیچیده خاصی در این زمینه نداریم و قانونی است که در سال ۱۴۰۰ تصویب شده و الان دولت قدم قدم دارد آن را اجرا می‌کند و این هم یکی از امور در کنار سایر امور است. 

سخنگوی دولت در مورد افزایش خدمات پزشکی عنوان کرد: رشته های پزشکی در کشور لوکس شده و دولت یک اصلاح در این راستا دارد انجام می دهد و  دارد نظارت بیمه را ساختارمند می کند‌.

 جهرمی افزود: در حوزه پزشکی باید به استاندارد جهانی برسیم چون ظرفیت علمی و انسانی اش در کشور موجود است، باید زیرساخت هم ایجاد شود و تکمیل این زیرساخت ها در دستور کار دولت است. 

سخنگوی دولت با بیان اینکه روش ما در دولت روش اقناع سازی است، گفت: ما هیچ گونه اقدام ناگهانی در دولت را قبول نداریم. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار