بیانیه خصوصی‌سازی درباره اتهام به رییس این سازمان آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳

نرخ سود بین بانکی کاهش یافت

طبق آخرین اعلام بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی پس از ۱۴ هفته، با کاهش مواجه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 30
کد خبر: ۱۴۴۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، نرخ بهره بین بانکی در آخرین اعلام بانک مرکزی با 18 صدم درصد کاهش به 21.13 درصد رسید.  

نرخ بهره بین بانکی در هفته‌های اخیر روند صعودی داشت و در اواخر ماه گذشته به ۲۱.۳۱ درصد رسید که رشد قابل توجهی را ثبت کرد زیرا این رقم، بالاترین عدد ثبت شده از این سود از بهمن سال ۱۳۹۹ تاکنون است.

 

 

هفته گذشته جلسه‌ای میان رئیس کل بانک مرکزی و رئیس سازمان بورس برگزار شد که موضوع این جلسه کنترل نرخ بهره بین بانکی بوده است. در این جلسه صالح آبادی، بر کنترل نرخ بهره بین بانکی در راستای سیاست های بانک مرکزی تاکید کرده بود.

وزیر اقتصاد هم درباره رشد نرخ بهره بین بانکی گفته بود، نطبق مصوبه دولت سقف این نرخ باید 20 درصد باشد.

نرخ سود بین بانکی در حالی کاهش یافته که برخی کارشناسان معتقدند این موضوع منجر به رونق بورس و افزایش فرایندهای مولد اقتصادی در شرکت های بورسی شده و در مقابل عده ای نیز معتقدند کاهش در این حوزه به صورت دستوری و در شرایط فعلی تاثیری به جز افزایش  تورم نخواهد داشت.

بنابراین گزارش، نرخ بهره بین بانکی که به عنوان یکی از انواع نرخ‌های بهره در بازار پول به نرخ‌های سود یا بهره در سایر بازارها جهت می‌دهد، در واقع قیمت ذخایر بانک‌هاست و زمانی که آن‌ها در پایان دوره مالی کوتاه‌مدت اعم از روزانه یا هفتگی، دچار کسری ذخایر می‌شوند، از سایر بانک‌ها در بازار بین بانکی یا از بانک مرکزی استقراض می‌کنند./ فارس

ارسال نظر