مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد

امیرآبادی: سیاست اقتصادی دولت سیزدهم آینده خوبی را برای کشور رقم می‌زند

امیرآبادی: سیاست اقتصادی دولت سیزدهم آینده خوبی را برای کشور رقم می‌زند عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه حذف ارز ترجیحی از مصوبه‌های مجلس بوده و باید مسئولیت آن را قبول کنیم گفت: سیاست اقتصادی که دولت سیزدهم در پیش گرفته، آینده خوبی را برای کشور به همراه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 01
کد خبر: ۱۴۵۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، احمد امیرآبادی فراهانی شامگاه شنبه در دومین نشست شورای تعالی مساجد قم، در سالن کوثر اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان اظهار داشت: دولت قبل، اسکناس چاپ می‌کرد و ارز را از دیگران می‌خرید، اما دولت فعلی این کار را نکرد، چون ابرتورمی که در ونزوئلا اتفاق افتاد، در ایران نیز به وجود می‌آمد.

 

وی حذف ارز ۴۲ هزار ریالی را از مصوبه‌های مجلس دانست و تاکید کرد: این مصوبه مجلس بود، که دولت آن را اجرا کرد، از این رو باید با دولت همراه شویم و نگوییم که دولت همه چیز را گران کرده است.

 

امیرآبادی بیان داشت: ما باید مسئولیت را به عهده بگیریم، دولت قانونی را که مجلس تصویب کرده، به اجرا گذاشته است، دست دولت هم درد نکند چون آینده خوبی در انتظار اقتصاد کشور می‌باشد.

 

نماینده قم همچنین با بیان اینکه دولت همین الان ماهانه ۱۵۰ هزار میلیارد ریال بدهی دولت قبل را پرداخت می‌کند گفت: اگر این بدهی داده نشود، اسکناس بدون پشتوانه‌ای که در دولت قبل چاپ شده، باعث بالا رفتن نرخ تورم می‌شود.

 

وی گفت: با این برنامه اقتصادی که دولت پیش گرفته، حتی اگر برجام هم شکل نگیرد، نرخ تورم سال آینده به ۳۰ درصد و در سال ۱۴۰۳ نیز به ۱۲ درصد خواهد رسید.

 

وی یادآور شد: دولت ۶۰۰ هزار میلیارد ریال از محل هدف‌مندی یارانه‌ها پیش‌بینی کرد که رشد هشت درصدی اقتصاد را انجام دهد، نهایتا تا آذر یا دی‌ماه سال جاری سختی‌ها ادامه دارد، ولی شرایط اقتصادی خوبی را تجربه خواهیم کرد.

 

نماینده قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اعتبار ۲۱۰ هزار میلیارد ریالی سال ۹۷ شهرداری‌های کشور گفت: هفت هزار میلیارد ریال از این اعتبار را برای شهرداری قم گرفتیم، و پول طرح‌هایی که هم اکنون در قم انجام می‌شود نیز بخشی از این اعتبار است، که ما نمایندگان مجلس آن را پیگیری کردیم.

 

وی بیان کرد: بخش عمده‌ای از شهرداری‌های کشور درگیر حقوق‌های روزمره هستند، ولی شهرداری قم، طرح‌ها را انجام می‌دهد، و ما نیز تلاش می‌کنیم، بودجه کافی برای استان بیاوریم./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار