کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

عوارض خطرناک مصرف زیاد آجیل

آجیل دارای اسید چرب فراوان است و مصرف زیاد آن باعث افزایش غلظت چربی‌های غیراشباع شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 06
کد خبر: ۱۴۵۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، زمانی که به طور منظم یک رژیم غذایی سالم داشته باشید، روند پیری ذهن و مغز کُند می‌شود و خطر ابتلا به آلزایمر نیز کاهش پیدا می‌کند. آجیل اسید چرب داخل خود دارد و ممکن است مصرف زیاد آن باعث افزایش غلظت چربی‌های غیراشباع تک رشته‌ای یا چند رشته‌ای شود.
 
 از طرفی هم گردو که جزء آجیل‌های مهم است، اسید چرب امگا ۳ دارد که فواید زیادی برای مغز خواهد داشت. آجیل همچنین سرشار از ویتامین، مواد معدنی و مواد شیمیایی فیتو است که باعث افزایش سلامت بدن از نوک مو تا ناخن پا می شود.

 

آجیل‌ها داخل خودشان فیبر، ویتامین، منیزیم، تیامین و زینک دارند و به طور کل فواید زیادی به بدنتان می‌رسانند؛ اما بعضی از اشتباهات رایج هستند که باعث می‌شوند آجیل دیگر برای بدن فایده نداشته باشد و به آن آسیب بزند که در ادامه این اشتباهات را معرفی خواهیم کرد.

 

مصرف آجیل پر شکر یا پر نمک

شکر و نمک به آجیل طعم‌ خوبی می‌دهند؛ اما استفاده زیاد از حد سدیم یا شکر تاثیر منفی روی سلامت مغزی و ذهن دارد. سدیم بالا خطر ابتلا به جنون و آلزایمر را افزایش می‌دهد و مصرف زیاد شکر هم عاملی برای ابتلا به بیماری آلزایمر، جنون و سکته است، پس راه حل مناسبی نیست.

 

در واقع کارِ درست این است که از آجیل خام استفاده کنید و اگر هم آجیل مزه‌دار خریداری می‌کنید، میزان نمک یا شکر آن در کمترین حالت ممکن خودش باشد.

 

مصرف نکردن به اندازه کافی

زمانی که آجیل را به طور منظم بخورید؛ بیشترین تأثیر را بر روی مغز خواهد داشت. به طور مثال کسانی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای کم سدیم داشته‌اند، با مصرف پنج بار یا حتی بیشتر در هفته از آجیل، دانه‌ها و حبوبات، کمترین میزان ابتلا به بیماری آلزایمر و زوال عقل را داشته‌اند، بنابراین باید در بیشتر روزها یک مشت آجیل را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

 

توجه نکردن به حجمِ مصرفی آجیل

آجیل کالری زیادی دارد و باید به میزان مصرف خود توجه داشته باشید. کافی است که از یک مشت آجیل در طول روز به عنوان میان وعده استفاده کنید که در غیر اینصورت اگر مصرفتان بیشتر شود، خطر افزایش کالری در بدن بالا می رود که احتمال اضافه وزن افزایش پیدا می‌کند. در مورد میزان آجیلی که در طول روز استفاده می‌کنید، دقت کنید زیرا کالری‌اش بسیار بالاست./ایسنا

ارسال نظر