به گزارش راهبرد معاصر به نقل از هلث دی دکتر توو لان، از دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن ارتباط بین مصرف شکر و نوشیدنی های شیرین شده با شکر و پیری زودرس را در بازماندگان سرطان دوران کودکی با استفاده از داده های حدود سه هزار بزرگسال که از سرطان دوران کودکی بازمانده بودند، بررسی کردند.
محدوده سنی 18 تا 65 سال میانگین سنی 31 سال شرکت کنندگان رژیم غذایی معمول خود را با استفاده از پرسشنامه 110 موردی بلاک فرکانس غذا گزارش کردند.
محققان دریافتند که مصرف کل قند با افزایش قابل توجهی خطر پیری زودرس در بازماندگان سرطان دوران کودکی مرتبط است .در این مطالعه نشان داده شد مصرف نوشابه رژیمی با خطر پیری زودرس مرتبط نبود.
لان در بیانیهای گفت: «با توجه به اینکه بازماندگان سرطان آسیبپذیرتر هستند، به ویژه باید مصرف قند خود را محدود کنند./سلامت نیوز