️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

نوسانات ارزی در کشور از زمان توافق برجام آغاز شد

نوسانات ارزی در کشور از زمان توافق برجام آغاز شد حجت الاسلام میرتاج‌الدینی با بیان اینکه نوسانات ارزی در کشور ما از زمان برجام آغاز شد، گفت: ما با درس گرفتن از گذشته مسیر اقتصاد کشور را از مذاکرات جدا کرده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۰۰۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام سید محمدرضا میرتاج‌الدینی نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: ما مسائل و مشکلات اقتصادی کشور را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به سرنوشت مذاکرات پیوند نزده‌ایم.

 

وی افزود: در دولت قبل از پیوند زدن سرنوشت اقتصادی کشور به مذاکرات لطمه جدی دیده‌ایم و نوسانات ارزی در کشور از زمان آغاز مذاکرات برجام و در دوره دولت قبل ایجاد شده است، به ویژه پس از به امضا رسیدن توافق برجام که رئیس‌جمهور آمریکا با وجود این توافق، تحریم‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اعمال کرد و تا زمانی که آمریکایی‌ها از برجام خارج شدند، به تحریم‌ها ادامه دادند و پس از خروج از برجام همین وضع ادامه پیدا کرد.

 

این نماینده مجلس یازدهم تصریح کرد:‌ امروز باید از تجربیات تلخ گذشته درس بگیریم و کاری نکنیم که آمریکایی‌ها بتوانند بار دیگر به ما ضربه بزنند.

 

میرتاج‌الدینی خاطرنشان کرد: آمریکا نشان داده که در پیمان‌ها و توافقات قابل اعتماد نیست. آمریکا در نیم قرن گذشته با هر کشوری پیمانی بسته به آن پایبند نبوده که از جمله آن می‌توان به پیمان این کشور با چین درباره «چین واحد»‌ اشاره کرد.

 

وی اضافه کرد: امروز آمریکا وارد تایوان شده و با وجود آنکه با چین پیمان بسته بود که به مسائل داخلی این کشور ورود نکند، اما همگان شاهد دخالت این کشور در امور تایوان هستند.

 

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: در موضوع ناتو نیز، آمریکا با روسیه پیمان بست که ناتو را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به شرق گسترش ندهد، اما دیدیم که 14 کشور شرقی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وارد ناتو کرد و تا مرزهای روسیه پیش آمد که آخرین آن اوکراین بود، در خصوص برجام نیز شاهد نقض برجام و پیمان‌شکنی از سوی آمریکا بوده‌ایم.

 

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: ما در حال حاضر مذاکرات برجام را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پیش می‌بریم، اما هیچ موقع تجربیات تلخ گذشته را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تکرار نمی‌کنیم؛ اگر آمریکا تضمین و تعهد کافی برای رفع تحریم‌ها و راستی‌آزمایی کامل داشته باشد و از طرف دیگر نیز انتفاع اقتصادی کشور محقق شود، مذاکره‌کنندگان ما نیز مذاکرات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پیش خواهند برد، در غیر اینصورت، اقتصادمان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به مسیر خود ادامه خواهیم داد و به توسعه روابط با کشورهای همسایه ادامه خواهیم داد و از این طریق نیز اقتصادمان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ترمیم می‌کنیم./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار