پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

مسکو: ایده‌های زلنسکی همان ایده‌های هیتلر است

مسکو: ایده‌های زلنسکی همان ایده‌های هیتلر است معاون رئیس شورای امنیت روسیه اظهارات اخیر رئیس جمهور اوکراین را فاشیستی و هیتلری خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: ۱۴۶۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  «دیمیتری مدودوف» معاون رئیس شورای امنیت روسیه به اظهارات اخیر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین که گفته باید همه شهروندان روس را به خاطر حمله به اوکراین مسئول شناخت و تحت تحریم قرار داد واکنش نشان داد.

 

مدودوف این اظهارات و ایده زلنسکی را هیتلری خواند و آن را به افکار و ایده‌های آدولف هیتلر دیکتاتور سابق آلمانی تشبیه کرد.

 

این مقام شورای امنیت روسیه در کانال تلگرامی خود نوشت: آدولف هیتلر آخرین کسی بود که سعی کرد چنین ایده‌هایی را علیه یک ملت اجرا کند. آیا ابهام دیگری در مورد ماهیت مقامات اوکراینی وجود دارد؟

 

زلنسکی بامداد سه‌شنبه از غرب خواست تا علاوه بر دولت مسکو، تمام مردم روسیه را نیز تحریم کند زیرا به ادعای او، آنها حامی جنگ علیه اوکراین هستند.

 

وی در مصاحبه با روزنامه «واشنگتن‌پست» گفت که دولت‌های غربی باید به عنوان اقدامی تلافی‌جویانه علیه عملیات ویژه روسیه، ورود همه روس‌ها به کشورهایشان را به مدت یک سال ممنوع کنند.

 

واشنگتن‌پست این درخواست زلنسکی را «مهم‌ترین تحریم‌ها» علیه روسیه از زمان آغاز جنگ با اوکراین دانسته و به نقل از وی نوشت: «روس‌ها باید در دنیای خود زندگی کنند تا زمانی که فلسفه خود را تغییر دهند».

 

رئیس جمهور اوکراین همچنین خواستار تعمیم این اقدام به شهروندان روسی که این کشور را ترک کرده‌اند، نیز شده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار