ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

رئیس‌جمهور به کرمان سفر می‌کند

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با بیان اینکه جلسه اعضای دولت و هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس هفته آینده برگزار می‌شود؛ گفت: فردا رئیس‌جمهور و جمعی از اعضای هیات دولت به کرمان سفر می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 10
کد خبر: ۱۴۶۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در نشست خبری که عصر امروز برگزار شد، با اشاره ۱۷ مرداد روز خبرنگار؛ گفت: دولت نگاه ویژه ای به اصحاب رسانه به عنوان پل میان مردم و مسئولان دارد و آقای رئیس جمهور به ارتباط وزرا و مسئولان با خبرنگاران و رسانه ها تاکید کردند.

وی با بیان اینکه جلسه اعضای دولت؛ هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس هفته آینده برگزار می‌شود؛ گفت: فردا رئیس جمهور و اعضای هیات دولت به کرمان سفر می‌کنند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تاکید کرد: ما تاکید داریم که معاونان پارلمانی وزرا در جلسات مجلس شرکت کنند. در دولت قبل حضور معاونان پارلمانی در سال اول ۴۶۵ بار بوده که در این دولت هزار و هفتاد هفت بار بوده است که این نشان دهنده اهتمام دولت به تعامل با مجلس است.

حسینی با اشاره به تعامل دولت و مجلس تصریح کرد: قدردانی نمایندگان مجلس از دولت، رئیس جمهور و معاونت پارلمانی رئیس جمهور نشانه تعامل و ارتباط خوب دولت و مجلس است.

وی افزود: در این مدت ۴۲ لایحه تقدیم مجلس شده که ۴۲ درصد لوایح دولت با موضوع حل مسائل اقتصادی بوده است./ همشهری آنلاین

ارسال نظر