محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر ذوب آهن+ ساعت و زمان دیدار

پرسپولیس امروز در غیاب چند بازیکن خود به مصاف تیم مهدی تارتار خواهند رفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۴ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 13
کد خبر: ۱۴۶۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در چارچوب هفته نخست لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس که ستاره‌های زیادی را در تابستان به خدمت گرفت با ید به مصاف ذوب آهن برود. مهمترین چهره این بازی، اما اسدبیگی است پیوستن او به جمع سرخ‌ها با حاشیه‌های زیادی همراه بود. هر چند به نظر می رسد امروز این بازیکن در ترکیب پرسپولیس قرار نگیرد.

 

با این حال امروز در درون دروازه پرسپولیس، علیرضا بیرانوند به میدان خواهد رفت و خطط دفاعی سرخ‌ها در غیاب پورعلیگنجی محروم با حضور گولسیانی و علی نعمتی شکل خواهد گرفت. در جناحین خط دفاعی هم احمدی و دانیال اسماعیلی فر به میدان خواهند رفت.

 

اما در خط میانی کمال کامیابی نیا و میلاد سرلک حضور خواهند داشت و دو بازوی کناری سرخ‌ها در این بازی سعید صادقی و سروش رفیعی خواهند بود. در خط حمله هم مهدی عبدی به میدان خواهد رفت و پشت سر او هم سروش رفیعی قرار خواهد گرفت.

 

سرخ‌ها در بازی امروز حامد پاکدل، امیری و عالیشاه را هم در اختیار ندارند. وحید امیری که مدت‌هاست مصدوم است و حامد پاکدل هم به بازی اول سرخ‌ها نرسیده است. امید عالیشاه هم به دلیل اتفاقات بازی برابر تراکتور در فصل قبل محروم است.

 

اما با اعلام سازمان‌لیگ، مسابقه دو تیم ذوب‌آهن و پرسپولیس، روز شنبه به‌جای ساعت ۱۹:۳۰، از ساعت ۱۹ در ورزشگاه فولادشهر اصفهان آغاز خواهد شد.

 

ترکیب احتمالی پرسپولیس:

بیرانوند، گولسیانی، نعمتی، اسماعیلی‌فر، احمدی، سرلک، کامیابی نیا، ترابی، صادقی، رفیعی و عبدی/خبرورزشی

ارسال نظر