موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است

وکیل فائزه رفسنجانی به کما رفت

​غلامعلی ریاحی وکیل پرونده‌های جنجالی سیاسی و مطبوعاتی به کما رفت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۷ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 13
کد خبر: ۱۴۶۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از معروفترین وکلای ایران در پرونده های جنجالی به کما رفت. این خبر را هوشنگ پوربابایی وکیل پایه یک دادگستری به خبرآنلاین داد. به گفته او، غلامعلی ریاحی که از معروفترین وکلای پرونده های سیاسی و مطبوعاتی است در بستر بیماری است و ظاهرا از هفته گذشته به کما رفته است.

ریاحی وکیل پرونده های سیاسی فراوانی از جمله پرونده فائزه هاشمی، مه آفرید خسروی و سعید حجاریان بوده است.

پوربابایی درباره بیماری این وکیل دادگستری گفت: او از ۴ ماه پیش مشکلاتی در ستون فقرات خود داشت و به واسطه آن بستری شده بود ولی هفته گذشته به علت بیماری سرطان معده، دچار مشکلات جدی شد و به کما رفت.

جامعه رسانه ای کشور خاطرات زیادی از دفاعیات پرشور و حرارت او در دادگاه مطبوعات از انتهای دهه ۷۰ و سالهای میانی دهه ۸۰ در یاد دارند. او وکیل مدیرمسئول روزنامه جامعه، روزنامه بهار، روزنامه ایران در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی و برخی روزنامه هایی بود که در پایان دوران طلایی مطبوعات، به حکم دادستان وقت تهران، سعید مرتضوی توقیف شدند و هرگز نتوانستند دوباره روی گیشه بیایند.

یکی از مهمترین پرونده هایی که ریاحی در آن به عنوان وکیل مدافع حضور داشت، پرونده مه آفرید خسروی معروف به پرونده اختلاس ۳هزار میلیارد تومانی بود که با فرار محمود خاوری از کشور، بخشهایی از این پرونده همچنان باز مانده است. ریاحی پس از استعفای بهرامی، وکیل اول این پرونده، از سوی متهم انتخاب شد ولی دفاعیات او به جایی نرسید و خسروی به حکم دادگاه انقلاب، اعدام شد.

ریاحی همچنین از اتهامات سیاسی سعید حجاریان بارها دفاع کرد ولی در سال ۸۸ که حجاریان به عنوان متهم امنیتی در دادگاه علنی انقلاب حضور یافت، از وکالت او استعفا داد.

در بین اهالی رسانه که گذرشان به عدلیه و محکمه افتاده، مشهور بود این وکیل تا مدت ها، داوطلبانه و بی انتظار حق الوکاله، وکالت از روزنامه نگاران را به عهده می گیرد و سخت کوشی او برای مطالبه حقوق موکلانش زبانزد بود./ خبر آنلاین

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار