روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

مقصران ریزش متروپل آبادان معرفی شدند

ساختمان متروپل آبادان در روز ۱۲ خرداد ماه سال جاری ریزش کرد و متاسفانه جان ۴۳ هموطن را گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 14
کد خبر: ۱۴۶۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از نظر کمیسیون در کنار مالک ساختمان متروپل، شهرداری آبادان و سازمان نظام مهندسی بیشترین تخلف را داشته‌اند و دستگاه‌های ناظر نیز به وظایف خودشان به خوبی عمل نکرده اند.

 

تخلفات فروریزش ساختمان متروپل در آبادان

محمدرضا رضایی کوچی درباره آخرین وضعیت رسیدگی به تخلفات فروریزش ساختمان متروپل در آبادان بیان کرد: گزارش کمیسیون عمران از حادثه ریزش ساختمان متروپل آماده و به هیات رئیسه مجلس ارسال شده است و در هفته جاری این گزارش در صحن مجلس قرائت خواهد شد. از ابتدای کار در انتخاب مشاور و ناظر پروژه کوتاهی صورت گرفته چرا که فرد و شرکت مذکور صلاحیت کافی نداشته و مجوز آن نیز غیرقانونی بوده است.

 

وی در ادامه اظهار کرد: همچنین در حین ساخت و ساز نیز ناظران متعددی تغییر کردند و علی رغم ارائه گزارش وضعیت نامناسب ساختمان متروپل به شهرداری آبادان، این مجموعه توجهی به تخلفات نکرده است. از سوی دیگر مسئولان در رده های مختلف در انجام وظایف خود کوتاهی کردند. از نظر کمیسیون عمران مالک ساختمان تخلفات فراوانی داشته و شهرداری و سازمان نظام مهندسی نیز علی رغم مشهود بودن تخلفات در حین ساخت، کوتاهی کرده و به تخلفات توجهی نکردند.

 

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: انتظار داشتیم وزارت راه و شهرسازی به عنوان ناظر عالیه و منطقه آزاد نیز به عنوان متولی مدیریت عمرانی در منطقه آزاد آبادان به این موضوع ورود کرده و وظایف قانونی خودشان را انجام می‌دادند که متاسفانه آنها نیز کوتاهی کردند.

 

رضایی تاکید کرد: یک نسخه گزارش کمیسیون نیز به قوه قضاییه ارسال شده تا با متخلفان برخورد شود. از نظر ما در کنار مالک، شهرداری آبادان و سازمان نظام مهندسی بیشترین تخلف را داشتند و البته دستگاه‌های ناظر نیز به وظایف خودشان به خوبی عمل نکرده اند./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده