احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

تل‌آویو، روسیه را به ارسال سلاح به مقاومت فلسطین متهم کرد

روزنامه «معاریو» مدعی شد که رئیس رژیم صهیونیستی در تماسش با رئیس‌جمهور روسیه، مسکو را به کمک در رساندن تسلیحات به گروه‌های مقاومت فلسطین متهم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 14
کد خبر: ۱۴۶۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، روابط روسیه و رژیم صهیونیستی علی‌رغم تماس تلفنی «اسحاق هرتزوگ» رئیس تل‌آویو با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه همچنان شاهد وضعیتی پر فراز و نشیب است؛ اگر چه رسانه‌های عبری گزارش می‌دهند که این دو در مسیر تنش‌های بیشتری قرار دارد.

 

رسانه های رژیم صهیونیستی برقراری این تماس تلفنی را بنا به درخواست «یائیر لاپید» نخست‌وزیر موقت تل‌آویو برای بررسی موضوع بسته شدن دفتر «آژانس یهود» می‌دانند و می‌گویند واضح است که این تماس، آن طور که هرتزوگ ادعا می‌کند، صمیمانه نبوده است.

 

خبرنگار روزنامه «معاریو» به نقل از منابع آگاه روسی گزارش داد: «هرتزوگ با پوتین درباره ارسال محموله‌های تسلیحاتی از روسیه برای سازمان‌های مسلح فلسطینی صحبت کرده است، اما محافل نزدیک به کرملین این موضوع را تکذیب کرده و گفته‌اند که چنین مسئله‌ای هرگز مطرح نشد».

 

این خبرنگار اسرائیلی در ادامه گزارشش گفت: «پوتین به هرتزوگ گفته این امکان وجود دارد که این سلاح‌ها نه از کشور روسیه، بلکه از اوکراین به سازمان‌های فلسطینی برسد. اما طرف اسرائیلی مدعی شد که اطلاعاتی در اختیار دارد که مسیر انتقال این تسلیحات و تحویل‌شان به سازمان‌های فلسطینی را نشان می‌دهد. هرتزوگ از پوتین خواست تا اقداماتی را برای مسدودکردن مسیرهای قاچاق سلاح از روسیه به سازمان‌های فلسطینی انجام دهد».

 

رئیس رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه هفته گذشته با پوتین تماس گرفته و ضمن صحبت درباره روابط دوجانبه تل‌آویو و مسکو، درخصوص مسائلی همچون چالش‌های پیش‌روی یهودیان و تنش اخیر پیش‌آمده بین دو طرف در مورد فعالیت «آژانس یهود» در روسیه گفت‌وگو کرده بودند.

 

هرتزوگ قبل از آن و در پی بسته شدن دفتر «آژانس یهود» در روسیه اذعان کرد که درباره تنش‌های پیش‌آمده در روابط مسکو-تل‌آویو بهتر است که رژیم صهیونیستی سکوت کند.

 

روابط رژیم صهیونیستی با روسیه، بعد از جنگ مسکو و کی‌یف رو به تیرگی گذاشت. موضع تل‌آویو در مخالفت با روسیه و در قالب اظهارات «یائیر لاپید» نخست‌وزیر موقت رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات کابینه در راستای حمایت از اوکراین، نارضایتی‌های مسکو را افزایش داد./فارس

ارسال نظر