وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

امیر ایرانی: امسال یک مأموریت ویژه دریایی جدید خواهیم داشت

امیر ایرانی گفت: انجام یک مأموریت ویژه جدید در سال جاری در دستورکار نیروی دریایی ارتش قرار دارد؛ تاریخ دقیق این مأموریت بستگی به تدبیر ستادی دارد ولی قطعا امسال خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 14
کد خبر: ۱۴۶۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با بیان اینکه ما ان‌شاءالله تمام اقیانوس‌ها را در می‌نوردیم، گفت: انجام یک مأموریت ویژه جدید در سال جاری در دستورکار نیروی دریایی ارتش قرار دارد؛ تاریخ دقیق این مأموریت بستگی به تدبیر ستادی دارد ولی قطعا امسال خواهد بود و جزئیات کامل آن در آینده منتشر می‌شود.

 

امیر ایرانی در پاسخ به این سوال که وضعیت ساخت ناوبندر مشابه ناوبندر مکران در چه مرحله‌ای است؟، گفت: با توجه به ضرورت حضور نیروی دریایی راهبردی ارتش در عمق اقیانوس‌ها و تمامی اقیانوس‌های جهان، در دستور کار داریم در غالب ناوهای پشتیبانی رزمی که وظیفه‌شان به عنوان پایگاه دریایی شناور است، تعدادی شناور آماده کنیم.

 

وی افزود: قطعا لازم است که ما از این پایگاه‌های شناور در اختیار داشته باشیم و نه تنها یک نسخه، بلکه ساخت نسخه‌های دیگری نیز در دستور کار است و مراحل ساخت آن انجام می‌شود؛ ان‌شاءالله هر موقع این شناورها وارد صحنه شوند، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: ما معمولا در مناسبت‌ها مانند هفتم آذر روز نیروی دریایی و دهه مبارک فجر رونمایی داریم و کارهای خودمان را با این مناسبت‌ها تنظیم می‌کنیم و منظم جلو می‌رویم. صرفا یکی از شناورهایی که در آینده رونمایی می‌شود، ناوبندر است و شناورهای مختلف دیگری نیز در آینده رونمایی خواهد شد.

 

 سال گذشته نیز ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، مأموریت ویژه‌ای به مدت ۱۳۳ روز انجام داد که در آن ۴۴ هزار کیلومتر پیموده شد و فرمانده معظم کل قوا از این دستاورد نیروی دریایی ارتش تجلیل کرده بودند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار