وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

تشریح جزئیات نشست مشترک دولت و مجلس

تشریح جزئیات نشست مشترک دولت و مجلس رئیس دفتر رئیس جمهور به تشریح جزئیات نشست مشترک دولت و مجلس پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 14
کد خبر: ۱۴۶۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس جمهور در گفتگوی زنده تلویزیونی به تشریح جزئیات نشست مشترک دولت و مجلس پرداخت.

اسماعیلی در ابتدا با بیان اینکه ما به عنوان دولت سیزدهم و دولت مردمی، خدمتگذاری به مردم و گره گشایی از مشکلات آنها را وظیفه اصلی خود می دانیم، گفت: برای رسیدن به این هدف مهم نیازمند تعامل با قوای دیگر حاکمیتی به ویژه مجلس شورای اسلامی به عنوان نمایندگان ملت هستیم و به همین جهت و با رویکرد همدلی، هماهنگی و هم اندیشی در جهت بررسی مسائل و مشکلات جاری کشور و رسیدن به راه حل و ادبیات مشترک برای برطرف کردن مشکلات جامعه از جمله مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم که امروز جزو مهمترین مشکلات آنهاست، نشست مشترک دولت و مجلس برگزار شد.

وی در ادامه گفت: بررسی ابعاد مختلف موضوعات اقتصادی روز جامعه در حوزه معیشت مردم، بررسی بودجه 1401 و بررسی طرح پیش نیاز برای بررسی برنامه هفتم توسعه و تدوین بودجه 1402 کشور با رویکرد اصلاح ساختار بودجه، بررسی غلبه بر تورم و همچنین هدایت نقدینگی به سمت فعالیت های تولیدی و اقتصادی و رشد اقتصادی کشور در زمره محورهای مهم مباحث امروز بین دولت و مجلس مرکب از هیئت رئیسه و روسای کمیسیون ها بود.

اسماعیلی افزود: علاوه براین، موضوعاتی نظیر تامین مسکن برای نیازمندان، پروژه دولت برای احداث 4 میلیون مسکن طی 4 سال، موضوعات مربوط به ایجاد اشتغال با فعال کردن پیشران های اقتصادی و سرمایه گذاری های داخلی و خارجی، از مباحثی بود که امروز در این نشست کاری در محل ساختمان پاستور دولت جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و تصمیم گرفته شد که این نشست ها حداقل به صورت فصلی تداوم و استمرار داشته باشد.

وی همچنین از برگزاری نشست مشترک دولت و قوه قضائیه نیز خبر داد و تصریح کرد: در همین راستا هفته آینده در همین روز شاهد برگزاری نشست همدلی هماهنگی و هم اندیشی مشترک با قوه قضائیه خواهیم بود.

رئیس دفتر رئیس جمهور در پایان با تاکید بر اینکه امروز قوای مختلف حاکمیتی عزمی جزم و اراده ای محکم در جهت خدمت‌گزاری مردم دارند، گفت: امیدواریم با برگزاری نشست های تخصصی و بررسی زوایای مختلف مشکلات جامعه به راه حل هایی مشترک رسیده و گره ای از مشکلات مردم و جامعه بگشاییم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار