سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

جزئیات نشست کمیسیون امنیت ملی با حضور وزیر اطلاعات

جزئیات نشست کمیسیون امنیت ملی با حضور وزیر اطلاعات سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی جزئیاتی از نشست امروز کمیسیون متبوعش با حجت‌الاسلام خطیب بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 15
کد خبر: ۱۴۷۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با اشاره به نشست امروز کمیسیون متبوعش، گفت: امروز حجت الاسلام  خطیب، وزیر اطلاعات و معاونانش با موضوع بررسی مسائل مرتبط با حوزه امنیت و ضدجاسوسی در کمیسیون امنیت ملی مجلس حضور پیدا کردند.

وی افزود: در این جلسه، وزیر اطلاعات گزارش مفصلی از اقدامات این دستگاه در یک ساله گذشته در مواجهه با تهدیدات و توسعه امنیت کشور ارائه کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی، گفت: بر اساس گزارش ارایه شده، در این دوره رویکرد وزارت اطلاعات افزایش هماهنگی جامعه اطلاعاتی بوده و با اشراف وزارت اطلاعات ضربات دقیقی به جریانات ضد انقلاب و وایسته به رژیم صهیونیستی وارد شده است.

عمویی خاطرنشان کرد: همچنین بیان شد که وزارت اطلاعات در یک سال گذشته در مواجهه با تهدیدات تروریسم تکفیری اقدامات موثری صورت داده است. علیرغم برخی تلاش‌های تکفیری‌ها برای اخلال امنیتی در ایام عزاداری محرم، اشراف وزارت اطلاعات، منجر به برگزاری مراسم‌های محرم در کمال امنیت و آرامش شد.

وی با بیان اینکه وزارت اطلاعات با اشراف کامل، تهدیدات مختلفی از جانب جریانات ضدانقلاب و رژیم صهیونیستی را خنثی کرده است، گفت: به گفته مسئولان وزارت اطلاعات، تامین امنیت اقتصادی نیز از اولویت‌های کاری این وزارت خانه در دوره جاری است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار