زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

علت جمع‌ آوری بیلبوردهای تبلیغاتی علی کریمی

علت جمع‌ آوری بیلبوردهای تبلیغاتی علی کریمی بنا بر اعلام مدیر روابط عمومی سازمان زیباسازی تهران شرکت آرایشی ـ بهداشتی فرایند اخذ مجوز برای اکران تبلیغات خود را بر روی بیلوردهای سازمان زیباسازی را انجام نداده است و اکران تبلیغات مربوط به این شرکت تخلف بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 16
کد خبر: ۱۴۷۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد زمان آبادی، مدیر روابط عمومی سازمان زیباسازی شهر تهران با اشاره به جمع‌آوری تصاویر علی کریمی در تبلیغات یک شرکت آرایشی ـ بهداشتی از بیلوردهای سازمان زیبای‌سازی در سطح شهر تهران اظهار کرد: متاسفانه شرکت اشاره شده فرایند اخذ مجوز برای اکران تبلیغات خود را بر روی بیلوردهای سازمان زیباسازی را انجام نداده است و در واقع اکران تبلیغات مربوط به شرکت آرایشی، بهداشتی تخلف بوده است.

وی تصریح کرد: همچنین با توجه به اهانت علی کریمی  به شعائر حسینی که در روزهای گذشته و با توجه اینکه تصاویر وی در تبلیغات این شرکت آرایشی ـ بهداشتی وجود داشت، تمامی تبلیغات این شرکت با همکاری اداره کل ارشاد استان تهران جمع آوری شد.

علی کریمی مدتی پیش در صفحه شخصی خود به فرهنگ نذری در مجالس عزاداری سالار شهیدان توهین کرده بود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار