ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس

حکیم به آمریکا: آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معنوی میلیون‌ها انسان در سرتاسر جهان است

رهبر جریان حکمت ملی عراق در دیداری با معاون وزیر خارجه آمریکا تأکید کرد آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معنوی میلیون‌ها انسان در سراسر جهان است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۰۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 27
کد خبر: ۱۴۷۴۸

به گزارش راهبرد معاصر ، «دیوید شینکر»، معاون وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا با حضور در دفتر جریان حکمت ملی عراق با «سید عمار حکیم»، رهبر این جریان دیدار و درخصوص تازه‌ترین وضعیت سیاسی عراق و منطقه با وی به رایزنی پرداخت.

 

حکیم در این دیدار تاکید کرد که گزینه اپوزیسیون که جریان حکمت ملی آن را در پیش گرفته، حقی است که قانون اساسی آن را به رسمیت شناخته است؛ اپوزیسیون یکی از دو بازوی دموکراسی است که نظام سیاسی با وجود آن سامان می گیرد و در سایه آن، عملکرد دولت مورد ارزیابی قرار گرفته و روند امور شکل درستی به خود می گیرد و افزود که اپوزیسیون در پی هدف قرار دادن دولت نیست.

 

رهبر جریان حکمت ملی در ادامه ضمن دعوت از همگان برای آرام‌سازی اوضاع، از همه طرف‌ها خواست که مخالفت خود با جنگ را از طریق اقدامات عملی ملموس نشان دهند تا ملت‌های منطقه بتوانند از امکانات و منابع خویش بهره‌مند شوند.

 

حکیم در ادامه با تاکید بر اینکه منطق تحریم و محاصره اقتصادی و سیاسی ملت‌ها بی فایده است، تصریح کرد: تحریم رهبر معظم جمهوری اسلامی ایران، که نه تنها رئیس یک دولت بزرگ بلکه رهبر معنوى میلیون‌ها انسان از سرتاسر جهان است، موجب خدشه‌دار شدن عواطف و احساسات آنها شده و به هیچ وجه راه را براى حل بحران آسان نخواهد کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار