هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

بازتاب گسترده مواضع ضدآمریکایی رهبر معظم انقلاب در پاکستان

رسانه‌های بزرگ پاکستانی در صفحات اول خود با پرداختن به سخنان ضدآمریکایی رهبر معظم انقلاب قدرت سیاسی ایشان را تحسین کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۰۶ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 27
کد خبر: ۱۴۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر ، بزرگ‌ترین رسانه‌های پاکستانی در صفحات نخست خود به مواضع اخیر رهبری در قبال ارتباط با آمریکا اشاره کرده آن را نشانه قدرت جمهوری اسلامی ایران دانستند.

 

داون نیوز در این خصوص نوشت: رهبر معظم انقلاب پیشنهاد مذاکره آمریکا را یک فریب و حیله جدید دانست.

این رسانه با انتشار عکسی از سخنرانی اخیر آیت الله خامنه‌ای تأکید کرد: تا زمانی که ایرانی‌ها اسلحه در دست دارند آمریکا جرات نزدیک شدن به مرزهایشان را ندارد.

 

جیو تی‌وی دیگر رسانه‌ای بود که به بازتاب سخنان رهبر معظم انقلاب پرداخته نوشت؛ رهبر ایران با قدرت اعلام کرد: آمریکا مرکز تمام جنگ‌ها و سرکوب‌های بی‌رحمانه زمان ما است.

 

این رسانه تأکید کرد: آیت الله خامنه‌ای به آمریکایی‌ها هشدار داد که هرگز نمی‌توانند عزت و اقتدار مردم ایران را از آنها بگیرند.

خبرگزاری وقت نیوز نیز در صفحه اول خود نوشت: رهبر ایران با شجاعت سخنان اخیر ترامپ را مشتی ادعای بی‌اساس و غیر قابل عمل دانست.

این خبرگزاری تصریح کرد: آیت الله خامنه‌ای حامی عزت مردم ایران است و تأکید ایشان بر حفظ اقتدار ملی در سایه مقاومت است.

جناح نیوز هم ضمن درج تیتری با همین مضمون اعلام کرد: ایران زیر بار فشارهای جدید آمریکا نخواهد رفت و رهبر ایران توجهی به تهدیدات ترامپ نکرد.

 

برخی دیگر از خبرگزاری‌های پاکستانی مانند اکسپرس نیوز، ای‌.آر‌.وای. نیوز و... هم به‌صورت ویژه به تنش‌های اخیر میان ایران و آمریکا پرداخته‌اند.

مردم پاکستان حضور آمریکا را در منطقه تهدیدآمیز توصیف می‌کنند و پس از جوانان ایرانی اولین کسانی بودند که به سفارت آمریکا در کشورشان حمله کرده و آن را لانه جاسوسی دانسته‌اند.

منبع : تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار