القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان

لاپید:توافق هسته‌ای با ایران برای ما الزام‌آور نیست

 پایگاه خبری آمریکایی آکسیوس به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی در گزارشی اعلام کرد که «یائیر لاپید»، نخست وزیر این رژیم به دولت بایدن خبر داده است که دلیلی برای پیروی و پذیرش توافق هسته‌ای با ایران از سوی تل آویو وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 19
کد خبر: ۱۴۷۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به مقامات کاخ سفید گفته است که توافق هسته‌ای با ایران برای تل آویو الزام‌آور نیست.

گفته شده نخست وزیر رژیم صهیونیستی به مقامات کاخ سفید گفته است که توافق هسته‌ای با ایران به هیچ وجه برای این رژیم الزام‌آور نیست و تل آویو خود را موظف به پذیرش آن نمی‌داند.

براساس گزارش‌ها، لاپید به مقامات آمریکایی گفته است که پیش‌نویس توافق هسته‌ای با ایران تمامی خطوط قرمز دولت بایدن را زیر پا گذاشته است.

از سوی دیگر همزمان اعلام شده که نخست وزیر رژیم صهیونیستی به سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی اعلام کرده است که این رژیم برای جلوگیری از دست‌یابی ایران به سلاح هسته‌ای هر کاری را که ضروری بداند، انجام خواهد داد.

پیش از این نیز رسانه‌ها گزارش داده بودند که یائیر لاپید در تماس تلفنی با اولاف شولتز صدر اعظم آلمان بار دیگر مخالفت خود را با احیای توافق هسته‌ای ایران تکرار کرده است. در همین خصوص، دفتر لاپید در بیانیه‌ای اعلام کرد که او با صدراعظم آلمان در مورد پرونده هسته‌ای ایران گفتگو کرده است.

در این بیانیه آمده است: نخست وزیر اسرائیل بار دیگر مخالفت خود با احیای توافق هسته‌ای را تکرار و بر ضرورت انتقال پیام مشخص از طرف اروپا مبنی بر عدم ارائه امتیازات بیشتر به ایران تاکید کرده است.

لاپید همچنین مدعی شده است که اروپا باید با وقت کشی ایران در مذاکرات مقابله کند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار