ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

معاون وزیر خارجه بحرین از برجام حمایت کرد

معاون وزیر خارجه بحرین از برجام حمایت کرد عبدالله الخلیفه معاون وزیر امورخارجه بحرین، جمهوری اسلامی ایران را همسایه‌ای مهم دانست و از توافق هسته‌ای با ایران حمایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 30
کد خبر: ۱۴۴۷۶۵

به گزارش راهبرد معاصر،عبدالله الخلیفه معاون وزیر امورخارجه بحرین در گفت‌وگو با شبکه فاکس نیوز به طرح ادعاهایی علیه ایران پرداخت و مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران همواره در امور داخلی کشورش دخالت کرده است!

وی در ادامه ادعاهای خصمانه و بی‌اساس خود گفت که  ایران همسایه‌ای مسئول نبوده و ثبات خاورمیانه را به خطر انداخته است.

عبدالله الخلیفه در بخش دیگری از این مصاحبه که در حاشیه نشست امنیتی آسپن انجام گرفته است، مدعی شد که ایران در طول ۴۰ سال گذشته برای انجام کارهای خود مصونیت داشته است.

وی افزود: ما معتقدیم که ایران همسایه‌ای مهم در منطقه است اما ایرانی مسئول که به مرزهای کشورهای همسایه احترام بگذارد، از توسعه ظرفیت‌های هسته‌ای و موشکی خودداری کند و از تروریسم و افراط‌گرایی حمایت نکند.

این مقام بحرینی همچنین از توافق هسته‌ای با ایران حمایت کرد و با تکیه بر ادعاهای نخ‌نما و واهی علیه ماهیت برنامه هسته‌ای کشورمان گفت که این توافق می‌تواند به مقابله با تهدید مشترکی که همه با آن مواجهند، کمک کند.

این ادعاهای خصمانه در حالی از سوی معاون وزیر امورخارجه بحرین مطرح می‌شود که این کشور یکی از اعضای ائتلاف تحت رهبری عربستان سعودی است که بیش از هفت سال است کشور یمن و مردم بی‌دفاع آن را به بهانه بازگرداندن قدرت به عبد ربه منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی یمن هدف حملات غیر انسانی و وحشیانه قرار داده است.

سازمان ملل بارها نسبت به فاجعه انسانی در یمن هشدار داده‌ و خواستار رسیدگی به بیش از ۷۵ درصد مردم این کشور شده است که اکنون نیازمند فوری کمک‌های بشردوستانه هستند اما این اعضای ائتلاف و به‌ویژه عربستان سعودی بدون اینکه مسئول دانسته شوند همچنان به جنایات خود ادامه می‌دهند./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار