لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

پیش بینی عبور پنج میلیون زائر اربعین از کشور به عراق

استاندار خوزستان به پیش بینی عبور پنج میلیون زائر اربعین از کشور به عراق اشاره کرد و گفت: ۲ میلیون زائر از استان خوزستان عبور خواهند کرد که ۷۰ درصد آنها از مرز شلمچه به عتبات عالیات و کربلا مشرف خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 21
کد خبر: ۱۴۷۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر  صادق خلیلیان روز یکشنبه در دیدار با استاندار بصره در ساختمان منطقه آزاد اروند اظهار داشت: روابط سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ۲ کشور ایران و عراق در حال گسترش است و ۲ استان بصره و خوزستان نیز باید در این راه قدم بردارند.

وی افزود:اربعین حسینی بین مردم ۲ کشور دوست و برادر ایران و عراق به یک فرهنگ تبدیل شده است و مردم آن مقدس می‌دانند و به عشق اهل بیت در پیاده‌روی اربعین شرکت می‌کنند و مسولان باید گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که مردم در تردد مشکلی نداشته باشند.

وی اظهار داشت:تدارکات لازم از سوی ۲کشور انجام شده ولی هماهنگی بیشتر برای تسهیل تردد زائران و برپایی مواکب، پارکینگ و گیت‌ها و زیرساخت و امنیت اجتناب ناپذیر است.

استاندار خوزستان گفت:با توجه پیش بینی افزایش زائران اربعین با توجه به تعطیلی ۲ساله این مراسم به دلیل فراگیری کرونا باید تدارکات بیشتر و بهتری در مرز انجام شود، بخصوص اینکه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر زائر خارجی نیز از مرز شلمچه وارد عراق خواهند شد و نیاز است گیت‌های گذرنامه به صورت ۲۴ ساعت در مرز عراق فعال شود تا زائران مشکلی برای تردد نداشته باشند.

خلیلیان اظهار داشت:هماهنگی لازم برای تامین آب آشامیدنی، یخ و نصب سایه بان در مسیر راهپیمایی اربعین در شلمچه انجام شده است.

استاندار خوزستان خواستار تسهیل و افزایش خودروهای حمل و نقل زائران شد و افزود:در کنار مرز زمینی استفاده از ظرفیت راه آهن و خط دریایی خرمشهر و بصره می‌تواند کمکی به تردد زائران باشد.

مرز شلمچه در ۲۰ کیلومتری خرمشهر و ۱۵ کیلومتری بصره قرار دارد.

۲ گذرگاه شلمچه و چذابه گذرگاه های اربعین حسینی در استان خوزستان است.

بر اساس تقویم رسیمی کشور ۲۶ شهریور اربعین حسینی در ایران است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار