بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

پست عجیب اینستاگرامی مهاجم هلندی پرسپولیس + عکس

مهاجم تازه وارد پرسپولیس نسبت به فالوور‌های خود در اینستاگرام نکاتی عجیب را بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 21
کد خبر: ۱۴۷۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، یورگن لوکادیا به تازگی با عقد قراردادی برای یک فصل همراه با خانواده‌اش به ایران آمد تا پس از سال‌ها حضور در سطح یک فوتبال باشگاهی اروپا در پرسپولیس بازی کند.

بازیکن پیشین آیندهوون هلند و بوخوم آلمان علاوه بر حضور در مستطیل سبز در دنیای مد نیز فعالیت داشت تا این موضوع توجه مخاطبان فوتبال در ایران را به خود جلب کند.

حالا لوکادیا پس از یک هفته تمرین با پرسپولیس با انتشار استوری عجیب در اینستاگرام خود عنوان کرد: «من یک هنرمند، یک تهیه کننده، یک طراح و یک انسان هستم. هرچیزی را که دوست داشته باشم پست می‌کنم. فوتبال زندگی است و پرسپولیس هم حالا زندگی من است. جسارت نکنید حرفه‌ای بودن من را زیر سوال ببرید. هیچکس نمی‌تواند من را کنترل کند.»

جملاتی عجیب از ستاره تازه وارد پرسپولیس که با قراردادی بیش از یک میلیون دلار به جمع شاگردان یحیی گل محمدی اضافه شده است اما به نظر می‌رسد او نیز پس از ورود به تهران با خانواده‌اش با حاشیه‌های فضای مجازی به طور جدی روبرو شده است.

پست عجیب اینستاگرامی مهاجم هلندی پرسپولیس

لوکادیا به دلیل دوری یک ماهه از فوتبال هنوز شرایط بازی کردن پیدا نکرده است و باید دید دیدار با آلومینیوم اراک فرصتی را در اختیار این مهاجم برای درخشش در ترکیب پرسپولیس خواهد داد یا همچنان باید تمرینات بدنسازی خود را پشت سر بگذارد.

تیم فوتبال پرسپولیس ساعت ۱۹:۳۰ جمعه هفته جاری میهمان آلومینیوم اراک در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر خواهد بود./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده