اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

مخبر: تکمیل راه‌آهن رشت به آستارا پروژه اولویت‌دار دولت است

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های گسترده گیلان برای توسعه، بر رفع موانع دست و پاگیر جهت مشارکت مردم و حضور بخش خصوصی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۷ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 22
کد خبر: ۱۴۸۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد مخبر» ظهر امروز (دوشنبه) در دیدار اعضای مجمع نمایندگان استان گیلان، مسائل مرتبط با آب و فاضلاب، دفع پسماند و مشکلات تالاب‌ها را از معضلات جدی این استان برشمرد و افزود: برای حل این مشکلات لازم است که برنامه‌ریزی و پیگیری جدی صورت گیرد.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به مسائل مطرح شده در جلسه در خصوص برخی محصولات کشاورزی از جمله چای و برنج، تصریح کرد: واردات برنج در ایام اخیر اقدامی جهت تعادل بخشی به بازار و تنظیم عرضه و تقاضا بود اما رویکرد اصلی دولت این است که از واردات برنج در صورت آسیب به تولید داخل جلوگیری شود.

مخبر اظهار داشت: ظرفیت‌های سه استان شمالی کشور در بخش کشاورزی بسیار گسترده است؛ به گونه ای که اگر به نحو مطلوب از این ظرفیت‌ها استفاده شود، از محل درآمدهای حاصله می‌توان بخش زیادی از هزینه‌های مورد نیاز کشور را تأمین کرد.

معاون اول رئیس جمهور اجرای راه‌آهن رشت به آستارا را یکی از طرح های مهم و اولویت‌دار دولت عنوان و خاطر نشان کرد: با تمهیدات دولت این قطعه از کریدور شمال به جنوب نیز به سرعت راه‌اندازی می‌شود تا کشور بتواند از مزایای بزرگ کُریدورهای بین‌المللی و درآمدهای ترانزیتی بهره مند شود.

استاندار گیلان نیز در این جلسه گزارشی از روند اجرای مصوبات سفر استانی رئیس جمهور و تخصیص اعتبارات مربوط به این مصوبات ارائه کرد و به تشریح اقدامات صورت گرفته در راستای دفع پسماند، توسعه شبکه فاضلاب و آبخیزداری و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در استان پرداخت.

نمایندگان مردم استان گیلان در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه مسائل مرتبط با فاضلاب و پسماند، حاشیه نشینی، خشکی تالاب‌های استان، مسایل مرتبط با چای و برنج، میزان غرق شدگی در سواحل، لایروبی آبراهه‌ها، تنش آبی و فرسودگی و ناپایداری شبکه برق استان را از چالش های این استان برشمردند و به تشریح مهم ترین دغدغه‌های خود در خصوص تغییر کاربری اراضی کشاورزی، مغفول ماندن ظرفیت‌های صنعتی استان، تأمین سرمایه در گردش کارخانه تولید کاغذ و بسترسازی برای فعالیت بخش خصوصی جهت توسعه گردشگری استان پرداختند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر