موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است

مخبر: واردات برنج خارجی همچنان ممنوع است

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر حمایت از محصولات تولیدی کشاورزان استان های شمالی کشور افزود: تا زمانی که برنج کشاورزان داخلی در انبارها موجود و ذخیره شده است، همچنان از ثبت سفارش و واردات این محصول جلوگیری شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  جلسه بررسی مسائل برنج و شالیکاران استان های شمالی کشور با حضور محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور برگزار و مقرر شد با همکاری و هماهنگی بانک مرکزی و وزارت جهاد کشاورزی و ایجاد خط اعتباری و ارایه مشوق های لازم از جمله تسهیلات بانکی برای شرکت های بزرگ زنجیره ای، برنج انبارهای استان های شمالی کشور در اسرع وقت خریداری شود.

 مخبر در این جلسه که با حضور وزیر جهاد کشاورزی و استانداران مازندران، گیلان و گلستان برگزار شد، تصریح کرد: پس از خرید برنج کشاورزان استان های شمالی، هر چه سریعتر کارگروهی با حضور یک نماینده از استانداران شمالی کشور برای بررسی وضعیت تولید برنج و نیاز مصرف سرانه داخلی و برنامه ریزی آتی در خصوص این محصول تشکیل شود.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با تاکید بر حمایت از محصولات تولیدی کشاورزان استان های شمالی کشور افزود: تا زمانی که برنج کشاورزان داخلی در انبارها موجود و ذخیره شده است، همچنان از ثبت سفارش و واردات این محصول جلوگیری شود.

وزیر جهاد کشاورزی نیز با ارائه گزارشی در خصوص کاهش ۴۲ درصدی واردات برنج در ۹ ماهه سال جاری به نسبت سال گذشته و جلوگیری از ثبت سفارش واردات پس از دستور معاون اول رئیس‌جمهور در تابستان، بر حمایت همه جانبه از برنج تولید داخل و زمینه سازی برای ایجاد بازارهای صادراتی تأکید کرد.

همچنین در این جلسه استانداران استان های شمالی کشور گزارشی از ظرفیت برنج تجاری (طارم و هاشمی) و انواع برنج پرمحصول، سرانه مصرف برنج در استان های خود و کشور، هزینه تمام شده تولید برنج، میزان تولید برنج در سه استان شمالی کشور و میزان موجودی و ذخیره برنج در انبارها ارایه و بر ضرورت خریداری هر چه سریعتر محصول برنج کشاورزان استان های شمالی کشور تاکید کردند./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار