محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

بازی پرسپولیس - ذوب‌آهن ٣ - ٠ شد؟

در حالی که شایعاتی پیرامون نقل و انتقالات غیرقانونی باشگاه ذوب‌آهن وجود داشت اما نامه کمیته تعیین وضعیت نشان می‌دهد که این باشگاه مشکلی برای ثبت قرارداد بازیکنانش نداشته است. پرسپولیس - ذوب آهن سه هیچ نمی‌شود!
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 23
کد خبر: ۱۴۸۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، در روزهای گذشته و به خصوص پس از شکایت باشگاه ذوب آهن از سینا اسدبیگی، شایعاتی در مورد تخلف این باشگاه در ثبت قرارداد بازیکنانش منتشر شد که احتمال تغییر نتیجه بازی با پرسپولیس و تراکتور و اعلام نتیجه 3-0 به سود حریفان ذوب آهن را مطرح می‌کرد.


ماجرا از این قرار است که باشگاه ذوب‌آهن زمانی که برای ثبت قراردادها اقدام کرد، متوجه شد که با احکام نهایی مواجه است و تا زمان تسویه حساب، امکان ثبت قرارداد بازیکنانش را نخواهد داشت. ذوب‌آهن مطالباتی که حکم نهایی داشتند را پرداخت کرد تا به این ترتیب 18 مرداد نامه‌ای به امضای جمشید نورشرق رییس کمیته تعیین وضعیت با این مضمون که پنجره داخلی ذوب آهن باز است و منعی برای ثبت قرارداد وجود ندارد، به سازمان لیگ ارسال شود.

 

پس از ارسال این نامه محمدباقر صادقی دروازه‌بان سابق ذوب آهن با کمیته تعیین وضعیت تماس گرفت و به نورشرق اطلاع داد که باشگاه ذوب اهن با او تسویه حساب نکرده و حق ثبت قرارداد ندارد و این باعث شد تا کمیته تعیین وضعیت با ارسال نامه جدید در تاریخ 19 مرداد، خواستار ممنوعیت ثبت قرارداد ذوبی‌ها شود.


مدیرعامل باشگاه ذوب آهن زمانی که این نامه را دریافت کرد، به دفتر جمشید نورشرق رفت و با اسناد مربوطه به او نشان داد که حکم نهایی در پرونده صادقی صادر نشده و "در حال بررسی در کمیته استیناف است."


در این شرایط نورشرق با نامه 20 مرداد به سازمان لیگ بار دیگر اعلام کرد که ذوب آهن امکان ثبت قرارداد بازیکنان جدید را دارد و به این ترتیب منعی برای این باشگاه وجود نخواهد داشت.


بنابراین باشگاه ذوب آهن مشکلی برای همراهی بازیکنان جدید خود ندارد و 3-0 شدن بازی این تیم مقابل پرسپولیس و تراکتور نیز به نظر چیزی بیشتر از شایعات روزانه فوتبال ایران نیست./ ورزش سه

ارسال نظر