پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

انسداد ۵۰۰ صفحه مجازی مرتبط با اوباش‌گری و فروش سلاح

رئیس پلیس فتا فراجا از اقدام عملیاتی، مسدود و پاکسازی ۲۶۰ صفحه مرتبط با فروش سلاح و مهمات و همچنین ۲۴۱ صفحه مرتبط با اوباش گری در فضای مجازی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 23
کد خبر: ۱۴۸۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار وحید مجید رییس پلیس فتا فراجا در حاشیه دوازدهمین گردهمایی روسای پلیس فتا سراسر کشور در جمع خبرنگاران به اهم ماموریت‌های پلیس فتا اشاره و اظهار داشت: کلاهبرداری و برداشت‌های غیرمجاز، هتک حیثیت، مزاحمت‌ و همچنین جرایمی همچون فروش سلاح و مهمات و بحث اراذل و اوباش از جمله مهمترین موارد مورد ‌پیگیری در فضای مجازی است.

 

رئیس پلیس فتا فراجا تصریح کرد: پلیس فتا در راستای تأمین امنیت در حوزه سایبر در بحث سلاح و مهمات بالغ بر ۲۶۰ صفحه را مورد اقدام عملیاتی، انسداد و پاکسازی قرار داد؛ همچنین ۲۴۱ صفحه مرتبط با موضوع اراذل و اوباش را نیز پیگیری عملیاتی و مسدود کرد.

 

رئیس پلیس سایبری کشور تصریح کرد: بحث دیگری که در این همایش مد نظر بود بحث مسدودسازی حساب‌هایی است که درباره آنها شکایت وجود داشت؛ زمانی که پرونده کلاهبرداری نزد پلیس فتا تشکیل می‌شود پلیس آن حساب را مسدود می‌کند و بعد از ارائه ادله لازم این حساب از انسداد خارج می‌شود که فرآیند رفع انسداد کمی طولانی بود و برخی از افراد دچار مشکل می‌شدند که در این همایش بررسی کردیم از چه طریق می‌توانیم این زمان را کاهش دهیم.

 

سردار مجید به تخلفاتی که در سایت‌های خرید و فروش لوازم و کالای دست دوم رخ می دهد اشاره و بیان داشت: جلسات بسیاری با این سایت‌ها برگزار و به مدیران آنها اعلام کردیم در این حوزه با احدی تعارف نداریم، تراکنش در حوزه بانکداری که مربوط به این سایت‌ها می‌شود بالا است و باید این سایت‌ها بر احراز هویت افراد نظارت داشته باشند.

 

سردار مجید اعلام کرد: برداشت‌های اینترنتی و همچنین کلاهبرداری‌های غیرمجاز از مهم‌ترین جرایمی است که افسران پلیس فتا با آن درگیر هستند.

 

رئیس پلیس فتا فراجا به عملیاتی شدن رمز دوم پرداخت و گفت: با اجرای رمز دوم در یک ساله اخیر شاهد انتشار و استمرار یکسری از جرایم در حوزه داخل کشور و اپراتورها هستیم به این صورت که پیامک‌هایی حاوی لینک‌های آلوده برای افراد ارسال شده که با باز کردن آن تلفن همراه افراد آلوده می‌شود.

 

سردار مجید خاطرنشان کرد: در این نوع کلاهبرداری ‌ها در واقع مدیریت تلفن همراه افراد در اختیار هکر قرار گرفته و با دسترسی به مخاطبین قربانی به انها پیامک ارسال کرده و اهداف مجرمانه خود را دنبال می‌کنند که در این زمینه با وزارت ارتباطات و یکی از اپراتورها جلسات بسیاری برگزار شده که امیدواریم به نتیجه مطلوب برسیم./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده