با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

رئیس بانک مرکزی: اوراق ارزی امسال منتشر می‌شود

رئیس کل بانک‌ مرکزی با بیان اینکه وقتی مردم به‌هم اعتماد نداشته باشند بیشتر به سمت مبادلات نقدی سوق پیدا می‌کنند، تاکید کرد: سامانه محچک حلقه تکمیلی بود که اعتبار را به چک برگرداند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 23
کد خبر: ۱۴۸۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی صالح آبادی، رئیس کل بانک مرکزی در مراسم‌ رونمایی از سامانه محچک با بیان اینکه این سامانه یکی از پیچیده‌ترین سامانه بانکی است که امروز افتتاح شد، اظهار کرد: با اجرای سامانه محچک امکان مسدودی حساب‌ها به میزان مبلغ کسری چک فراهم می‌شود.

 

وی با بیان اینکه شاهد تحولی مهم‌ در صنعت بانکداری هستیم که امیدواریم نیاز به ابزار نقدی هم کاهش پیدا کند، تصریح کرد: هرچند با اقدامات قبلی بانک مرکزی مانند سامانه صیاد امکان ثبت و استعلام و تایید چک فراهم شد و اعتبار خوبی به چک برگشته بود، اما یکی از حلقه‌های مفقودی که وجود داشت با سامانه محچک تکمیل شد.

 

صالح آبادی با تاکید بر اینکه مهمترین گام‌های قانون چک انجام و این قانون تکمیل شد، افزود: یکی از مهمترین ابزار پرداخت چک است که حتما باید معتبر باشد و آثار اقتصادی خوبی هم داشته باشد.

 

وی افزود: با اجرای سامانه محچک تشکیل پرونده‌های قضایی هم کاهش پیدا خواهد کرد و قاضی و دستگاه قضا نیز مانند بانک می‌تواند به صورت آنلاین حساب را مسدود کند.

 

رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرد: اوراق گام هم مشابه سامانه محچک عمل می‌کند به نحوی که در فضای تولیدی و صنعتی کشور نقش معاملات اعتباری را بازی خواهد کرد چرا که می‌تواند نیاز به منابع نقدی را کاهش داده و از فشار به منابع بانکی جلوگیری کند.

 

صالح آبادی با بیان اینکه با تسهیل دستورالعمل اوراق گام در شورای پول و اعتبار به محض صدور اوراق در بازار سرمایه قابل معامله است، گفت: با این اتفاق در یک‌ماه اخیر 7 هزار و 560 میلیارد تومان اوراق گام صادر شد که نسبت به ماه‌های گذشته سرعت آن بسیار قابل توجه است.

 

وی با تاکید بر اینکه ابزارهای نوین فناوری ضمن اعتبار بخشی به معاملات پولی و بانکی تعداد پرونده‌های قضایی را به صورت قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهد، گفت: از اعضای کمیسیون اصل 90 و کمیسیون اقتصادی مجلس هم در همراهی بانک مرکزی تشکر می‌کنیم و امروز می‌توانیم بگوییم اجرای کامل قانون جدید چک انجام شده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار