اخراج نماینده اتحادیه اروپا در افغانستان توسط طالبان-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

اخراج نماینده اتحادیه اروپا در افغانستان توسط طالبان

رئیس هیات اتحادیه اروپا در افغانستان امروز سه شنبه (1 شهریور) اعلام کرد به ماموریت‌ خود پایان داده و افغانستان را ترک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 23
کد خبر: ۱۴۸۲۵۶

به گزارش راهبرد معاصر آرنوت پاولز که به نظر می‌رسد توسط طالبان اخراج شده باشد، در توییتی نوشت: «شما می‌توانید یک دیپلمات را از افغانستان اخراج کنید، اما نمی‌توانید افغانستان را از دیپلمات‌ها خالی کنید.»

پاولز افزوده است که به زودی رافائل لایدیک جایگزین او به عنوان رئیس هیات اتحادیه اروپا در افغانستان منصوب می‌شود.

انتصاب یک دیپلمات زن به عنوان رئیس اتحادیه اورپا در کابل، به معنای جدیت اروپا برای حمایت از حقوق زنان در افغانستان تفسیر می‌شود.

پیش از این پاولز گفته بود که بازگشایی مدارس دخترانه به عنوان مهم‌ترین اولویت اتحادیه اروپا در افغانستان است.

وی حق کار زنان،‌ حقوق بشر، آزادی رسانه‌ها و شکل‌گیری یک سیستم سیاسی موثر و همه‌جانبه را به عنوان اولویت‌های دیگر اتحادیه اروپا عنوان کرده بود.

در این مصاحبه تاکید شده بود که خواست‌های جامعه جهانی برای ایجاد حکومت فراگیر و دادن حق کار و آموزش به زنان به معنای دخالت در مسایل داخلی افغانستان نیست.

این درحالی است که طالبان بارها نسبت به دخالت کشورهای دیگر در امور داخلی افغانستان هشدار داده و خواستار تعامل با جهان شده است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار