بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

شرط روسیه برای به رسمیت شناختن طالبان

وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با خبرگزاری تاس بار دیگر تاکید کرد، به رسمیت شناختن رسمی طالبان افغانستان به پیشرفت در تحقق وعده‌ها از سوی آنها بستگی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۱۰ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 31
کد خبر: ۱۱۵۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در ادامه مصاحبه خود گفت: مساله به رسمیت شناختن رسمی طالبان افغانستان در حال حاضر امری زودهنگام است. تصمیم مثبت به تحولات در افغانستان بستگی دارد، به عبارت دقیقتر زمانیکه طالبان به وعده‌های خود از جمله ایجاد دولت فراگیر و مبارزه موثر با تهدیدات تروریستی و مواد مخدر عمل کنند، ما آن را به رسمیت می‌شناسیم.

 

وی ادامه داد: ما به صورت تدریجی با سایر اعضای جامعه جهانی در ارتباط با آن به سمت حذف طالبان از فهرست تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل حرکت خواهیم کرد که مبنایی را برای به رسمیت شناختن رسمی دولت جدید افغانستان ایجاد خواهد کرد.

 

این دیپلمات ارشد روس همچنین ادامه داد: مسکو همچنان با نمایندگان طالبان افغانستان که در این کشور روی کار آمده‌اند، ارتباطش را حفظ می‌کند. مبحث بشردوستانه در حال تبدیل شدن به یک حوزه مهم تعامل عملی در شرایط بحران اجتماعی و اقتصادی است.

 

وزیر امور خارجه روسیه گفت: مسکو در ماه‌های نوامبر و دسامبر ۲۰۲۱ چندین محموله کمک‌های بشردوستانه به افغانستان ارسال و به دانش آموزان افغان کمک کرد تا برای ادامه تحصیل به روسیه بیایند. نیروهای ما در وزارت دفاع روسیه سهم ارزشمندی در این تلاش‌های بشردوستانه دارند.

 

لاوروف همچنین ادامه داد: برنامه اقدام مشترک در حوزه سیاست خارجی روسیه و بلاروس، خنثی سازی تهدیدهای مربوط به زیرساخت‌های ناتو را که به مرزهای ما نزدیک می‌شوند، پیش بینی می‌کند. این سند، هماهنگی نزدیک اقدامات را در سطوح بین‌المللی، از جمله با همکاری سایر کشورها و انجمن‌ها، فراهم می‌سازد. این سند همچنین به مخالفت مشترک با کمپین‌های اطلاعاتی علیه ما، سیاسی کردن فعالیت‌های سازمان‌های بین‌المللی و تحمیل مدل امنیتی ناتومحور در اروپا اشاره دارد.

 

وزیر خارجه روسیه افزود: امضای این سند پاسخی به غرب در برابر فشارهای نادرست تحریمی، بی اعتبار کردن همکاری های دوجانبه روسیه و بلاروس و دخالت در امور داخلی هر دو کشور به منظور بی ثبات کردن شرایط سیاسی-اجتماعی آنهاست./ ایسنا

ارسال نظر