سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

قالیباف: پیشرفت‌های اساسی صنایع دفاعی باید به بخش مردمی منتقل شود

قالیباف: پیشرفت‌های اساسی صنایع دفاعی باید به بخش مردمی منتقل شود رئیس مجلس با بیان اینکه تلاش امروز وزارت دفاع و نیروهای مسلح تضمینی برای جلوگیری از جنگ‌های پیش رو است، گفت: تلاش ما در مجلس بر روی این مسئله معطوف شده است تا دستاوردها و پیشرفت‌های اساسی صنایع دفاعی به بخش مردمی و کشوری نیز انتقال یابد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 27
کد خبر: ۱۴۸۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که صبح امروز (شنبه، 5 شهریورماه) برای بازدید از نمایشگاه صنعت دفاعی به سازمان صنایع دفاع رفته بود، پس از بازدید از دستاوردهای این وزارتخانه در نشستی با حضور امیر سرتیپ آشتیانی و جمعی از مدیران ارشد وزارت دفاع ضمن تبریک هفته دولت و خداقوت به همه کارمندان در سطوح مختلف دولت مردمی، گفت: از زحمات عزیزان وزارت دفاع از شخص وزیر تا مدیران، فرماندهان و هزاران مجاهد گمنام که من و شما آن ها را نمی‌شناسیم و بی‌نام و نشان افتخار می‌آفرینند تشکر می‌کنم و بدون شک اجر دنیوی و اخروی آن ها در پیشگاه خداوند محفوظ است.

 

وی با اشاره به بازدیدهای قبلی خود از صنایع دفاع، عنوان کرد: همه ما قدر تجهیزات دفاعی را می دانیم و به آن افتخار می کنیم که موجب افزایش قدرت بازدارندگی موثر کشور شده است، همچنین افتخار می‌کنیم که این خودکفایی باعث عزت و شکوفایی شده و افزایش اعتماد ملی در مردم را به همراه دارد ضمن اینکه این صنعت و حرکت، حرکت توسعه‌ای آن الگویی برای توسعه و پیشرفت کشور در تراز انقلاب اسلامی است.

 

قالیباف با بیان اینکه تلاش امروز وزارت دفاع و نیروهای مسلح تضمینی برای ایجاد بازدارندگی و جلوگیری از جنگ‌های پیش رو است، گفت: دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران برقراری صلح و ثبات و دفاع از مستضعفان بوده و به دنبال کشورگشایی نیستیم اما برای هر شرارت و تهاجمی، پاسخی محکم داریم لذا حرکت صنایع دفاع، حرکتی امیدبخش است.

 

رئیس قوه مقننه ادامه داد: دنیا این تجربه را دارد که پیشرفت اساسی، تغییر پلتفورم‌ها و تکنولوژی‌های جدید ابتدا در نیروهای مسلح و بخش نظامی کشورهای دنیا رخ می‌دهد و سرریز این دانش و تکنولوژی‌های پیشرفته به بخش مردمی منتقل می‌شود.

 

وی در ادامه با اشاره به این مطلب که امروز شاهد پیشرفت اساسی در حوزه مسائل دفاعی و نظامی هستیم، اظهار داشت: در مجلس تلاش می‌کنیم و این تاکید را داریم که دستاوردها و پیشرفت‌های اساسی صنایع دفاعی به بخش مردمی و کشوری نیز انتقال یابد که برای آن نیازمند پل ارتباطی، روان و مشخصی هستیم که در این زمینه مرکز پژوهش های مجلس می تواند به آن کمک کند.

 

وی در همین زمینه تاکید کرد: اگر این ارتباط به درستی تنظیم شود، خلاء قانونی شناسایی شده و استدلال ضرورت کار تبیین شود می تواند منجر به تدوین طرح ها و لوایحی شود که به دنبال آن شاهد مردمی سازی و جاری سازی تکنولوژی وزارت دفاع در بخش های مختلف کشور باشیم.

 

قالیباف در ادامه با بیان اینکه برای افزایش قدرت بازدارندگی، دفاعی، نظامی و پاسخگویی به هر شرارت و تهاجمی برای ایران قوی نیازمند قدرت سخت، نرم و هوشمند هستیم، اذعان داشت: اما باید بدانیم و ایمان داشته باشیم که پایه و دکترین دفاعی ما مردم هستند و قلب و باور مردم متضمن افتخار و قوی بودن ما در کشور است.

 

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با یادآوری این مطلب که دشمنان کودک کش و ظالم مثل رژیم صهیونیستی و آمریکا می دانند عظمت ایران اسلامی در ارتباط عمیق بین نظام و مردم است، گفت: آن ها همین موضوع را هدف قرار داده تا بین نظام و مردم فاصله ایجاد کنند که جنگ اقتصادی و جنگ شناختی از ابزار آن است لذا باید در همه ابعاد به باورهای مردم توجه کنیم که همین روحیه و حضور مردم در دفاع مقدس بود که توانستیم دشمن را ناامید کنیم.

 

وی ادامه داد: ایمان به سنت های الهی و مردم، پشتکار انقلابی توام با عقلانیت و همدلی در شرایطی که هر سه قوه کشور هماهنگی و همکاری دارند باعث ایجاد امید در مردم شده که باید از این فرصت استفاده کرد تا دشمن به هدف خود یعنی مشروعیت زدایی، بن بست نمایی و ناامید کردن مردم و مسئولان نرسد که ظرفیت آن نیز از بعد امکانات مادی و نیروی انسانی در کشور فراهم است و صنایع دفاعی نمونه آن است که با این روحیه در تراز انقلاب اسلامی توانسته تفاوت خود با بخش های دیگر که باور اینچنینی نداشته و با تکیه بیرونی دچار وادادگی شده اند را نشان دهد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای نیروهای مسلح به خصوص وزارت دفاع همچون شهید چمران، شهید نامجو و شهید فخری‌زاده تاکید کرد: صنایع دفاعی می تواند با رویکرد فعلی خود مسیر رفاه، معیشت و توسعه در تراز انقلاب اسلامی را ارائه دهد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار