رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

قالیباف: پیشرفت‌های اساسی صنایع دفاعی باید به بخش مردمی منتقل شود

قالیباف: پیشرفت‌های اساسی صنایع دفاعی باید به بخش مردمی منتقل شود رئیس مجلس با بیان اینکه تلاش امروز وزارت دفاع و نیروهای مسلح تضمینی برای جلوگیری از جنگ‌های پیش رو است، گفت: تلاش ما در مجلس بر روی این مسئله معطوف شده است تا دستاوردها و پیشرفت‌های اساسی صنایع دفاعی به بخش مردمی و کشوری نیز انتقال یابد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 27
کد خبر: ۱۴۸۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که صبح امروز (شنبه، 5 شهریورماه) برای بازدید از نمایشگاه صنعت دفاعی به سازمان صنایع دفاع رفته بود، پس از بازدید از دستاوردهای این وزارتخانه در نشستی با حضور امیر سرتیپ آشتیانی و جمعی از مدیران ارشد وزارت دفاع ضمن تبریک هفته دولت و خداقوت به همه کارمندان در سطوح مختلف دولت مردمی، گفت: از زحمات عزیزان وزارت دفاع از شخص وزیر تا مدیران، فرماندهان و هزاران مجاهد گمنام که من و شما آن ها را نمی‌شناسیم و بی‌نام و نشان افتخار می‌آفرینند تشکر می‌کنم و بدون شک اجر دنیوی و اخروی آن ها در پیشگاه خداوند محفوظ است.

 

وی با اشاره به بازدیدهای قبلی خود از صنایع دفاع، عنوان کرد: همه ما قدر تجهیزات دفاعی را می دانیم و به آن افتخار می کنیم که موجب افزایش قدرت بازدارندگی موثر کشور شده است، همچنین افتخار می‌کنیم که این خودکفایی باعث عزت و شکوفایی شده و افزایش اعتماد ملی در مردم را به همراه دارد ضمن اینکه این صنعت و حرکت، حرکت توسعه‌ای آن الگویی برای توسعه و پیشرفت کشور در تراز انقلاب اسلامی است.

 

قالیباف با بیان اینکه تلاش امروز وزارت دفاع و نیروهای مسلح تضمینی برای ایجاد بازدارندگی و جلوگیری از جنگ‌های پیش رو است، گفت: دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران برقراری صلح و ثبات و دفاع از مستضعفان بوده و به دنبال کشورگشایی نیستیم اما برای هر شرارت و تهاجمی، پاسخی محکم داریم لذا حرکت صنایع دفاع، حرکتی امیدبخش است.

 

رئیس قوه مقننه ادامه داد: دنیا این تجربه را دارد که پیشرفت اساسی، تغییر پلتفورم‌ها و تکنولوژی‌های جدید ابتدا در نیروهای مسلح و بخش نظامی کشورهای دنیا رخ می‌دهد و سرریز این دانش و تکنولوژی‌های پیشرفته به بخش مردمی منتقل می‌شود.

 

وی در ادامه با اشاره به این مطلب که امروز شاهد پیشرفت اساسی در حوزه مسائل دفاعی و نظامی هستیم، اظهار داشت: در مجلس تلاش می‌کنیم و این تاکید را داریم که دستاوردها و پیشرفت‌های اساسی صنایع دفاعی به بخش مردمی و کشوری نیز انتقال یابد که برای آن نیازمند پل ارتباطی، روان و مشخصی هستیم که در این زمینه مرکز پژوهش های مجلس می تواند به آن کمک کند.

 

وی در همین زمینه تاکید کرد: اگر این ارتباط به درستی تنظیم شود، خلاء قانونی شناسایی شده و استدلال ضرورت کار تبیین شود می تواند منجر به تدوین طرح ها و لوایحی شود که به دنبال آن شاهد مردمی سازی و جاری سازی تکنولوژی وزارت دفاع در بخش های مختلف کشور باشیم.

 

قالیباف در ادامه با بیان اینکه برای افزایش قدرت بازدارندگی، دفاعی، نظامی و پاسخگویی به هر شرارت و تهاجمی برای ایران قوی نیازمند قدرت سخت، نرم و هوشمند هستیم، اذعان داشت: اما باید بدانیم و ایمان داشته باشیم که پایه و دکترین دفاعی ما مردم هستند و قلب و باور مردم متضمن افتخار و قوی بودن ما در کشور است.

 

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با یادآوری این مطلب که دشمنان کودک کش و ظالم مثل رژیم صهیونیستی و آمریکا می دانند عظمت ایران اسلامی در ارتباط عمیق بین نظام و مردم است، گفت: آن ها همین موضوع را هدف قرار داده تا بین نظام و مردم فاصله ایجاد کنند که جنگ اقتصادی و جنگ شناختی از ابزار آن است لذا باید در همه ابعاد به باورهای مردم توجه کنیم که همین روحیه و حضور مردم در دفاع مقدس بود که توانستیم دشمن را ناامید کنیم.

 

وی ادامه داد: ایمان به سنت های الهی و مردم، پشتکار انقلابی توام با عقلانیت و همدلی در شرایطی که هر سه قوه کشور هماهنگی و همکاری دارند باعث ایجاد امید در مردم شده که باید از این فرصت استفاده کرد تا دشمن به هدف خود یعنی مشروعیت زدایی، بن بست نمایی و ناامید کردن مردم و مسئولان نرسد که ظرفیت آن نیز از بعد امکانات مادی و نیروی انسانی در کشور فراهم است و صنایع دفاعی نمونه آن است که با این روحیه در تراز انقلاب اسلامی توانسته تفاوت خود با بخش های دیگر که باور اینچنینی نداشته و با تکیه بیرونی دچار وادادگی شده اند را نشان دهد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای نیروهای مسلح به خصوص وزارت دفاع همچون شهید چمران، شهید نامجو و شهید فخری‌زاده تاکید کرد: صنایع دفاعی می تواند با رویکرد فعلی خود مسیر رفاه، معیشت و توسعه در تراز انقلاب اسلامی را ارائه دهد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار