لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

قالیباف: دولت دو وزیر برای وزارت صمت و بازرگانی معرفی می‌کند

به گفته رئیس مجلس در مورد وزارت صنعت، معدن و تجارت، همچنان بحث رئیس جمهور همان نکته‌ای است که بنده اینجا اشاره کرده بودم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 August 30
کد خبر: ۱۴۹۰۴۶

به گزارش راهبرد معاصر لطف الله سیاهکلی در جلسه علنی امروز سه شنبه ۸ شهریورماه مجلس در قالب اخطاری با استناد به بند‌های ۹ و ۱۲ اصل ۳ قانون اساسی گفت: متاسفانه دولت یا آیین نامه‌ها را نمی‌نویسد یا اگیر می‌نویسد، شکل اجرایی خوبی ندارد، کما اینکه در مورد آیین نامه واردات خودرو به رغم تلاش مجلس برای تصویب قوانین مرتبط با خودرو و واردات آن، وقتی به آیین نامه رسید، زحمات مجلس را از بین برد.

نماینده مردم قزوین و آبیک و البرز در مجلس یازدهم افزود: قرار بود در آیین نامه واردات خودرو به چند نکته اعم از تنظیم بازار، ایجاد رقابت، انتقال تکنولوژی، پاسخگویی به نیاز جامعه و اصلاح قیمت و کیفیت خودرو توجه شود، اما با این آیین نامه باید مجدد به پراید تعظیم کنیم، چرا که اتفاق خاصی در بازار نمی‌افتد و این آیین نامه بسیار ضعیف و دارای اشکال است و باید این نگاه اصلاح شود.

وی تصریح کرد: معلوم نیست مجلس و کمیسیون در رابطه با این آیین نامه چکاره هستند و در موارد مربوط به آیین نامه باید تکلیف ما مشخص شود که رابطه ما چگونه است؟

این نماینده مردم در مجلس یازدهم یادآور شد: آقای حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در قالب مصاحبه با رسانه‌ها صحبت‌هایی کرده است که خلاف وعده رئیس جمهور است و این در حالی است که رئیس جمهور گفته بود شما برای استیضاح وزیر به ما وقت بدهید. ما نیز دو ماه به دولت وقت دادیم و قرار شد دو وزیر برای وزارتخانه‌های صنعت و معادن و وزارت بازرگانی انتخاب و معرفی شوند، اما آقای حسینی اعلام کرده که باید یک وزیر بیاید، چرا خلاف نظر رئیس جمهور صحبت می‌کند؟ اگر حرف آن‌ها یکی است، قول رئیس جمهور چه می‌شود؟ این نوع نگاه تمسخر مجلس و کار کارشناسی است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن خطاب به قالیباف تاکید کرد: تا شما به این موضوع اشاره کردید، ما در مورد خواسته رئیس جمهور کوتاه آمدیم، اما استیضاح از بین نرفته که بخواهد احیا شود، استیضاح وجود دارد و اگر دو وزیر معرفی نشوند، به عنوان نماینده اسیتضاح کننده، خواهان اعلام وصول استیضاح هستم.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اخطار این نماینده گفت: بحث مربوط به آیین نامه‌ها روشن است، کما اینکه هر آیین نامه که در دولت تصویب شود، حتما به هیات تطبیق مصوبات ارسال می‌شود و اگر با قانون مغایر باشد، اشکال برطرف شده و به دولت منعکس می‌شود؛ بنابراین حتما باید اصلاح شود و نمونه‌هایی از آن را در مورد بازنشستگان و موارد مشابه مشاهده کردید.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حتما آیین نامه خودرو نیز به هیات تطبیق ارسال می‌شود و اگر با قانون مغایرت داشته باشد، اصلاح خواهد شد.

وی افزود: در مورد وزارت صنعت، معدن و تجارت، همچنان بحث رئیس جمهور همان نکته‌ای است که بنده اینجا اشاره کرده بودم، ضمن اینکه دیروز هم که با آقای حسینی صحبت شد، گفت که صحبتم با رسانه‌ها این نبوده و تیتر اینگونه درج شده و قرار شد امروز آن را اصلاح کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر