دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد 

ابتلای بیش از ۵۰ هزار نفر در جهان به آبله میمون

بنا بر اعلام سازمان جهانی بهداشت بر اساس تازه‌ترین آمار ۵۰ هزار و ۴۹۶ نفر در سراسر جهان به آبله میمون مبتلا شدند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 01
کد خبر: ۱۴۹۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر سازمان جهانی بهداشت در آماری که دیشب (۳۱ اوت، ۹ شهریور) منتشر شد، با اعلام ثبت ۵۰ هزار و ۴۹۶ ابتلا به آبله میمون اعلام کرد که بیشتر موارد ابتلا به آمریکای شمالی و اروپا تعلق دارد.

همچنین داده‌ها از روند نزولی ابتلا در این دو کانون حکایت دارد.

تدروس آدهانوم رئیس سازمان جهانی بهداشت در نشست خبری دیروز اعلام کرد: این نشانه‌ها آنچه را که از ابتدا بارها گفتیم تأیید می‌کند که با اقدامات صحیح می‌توان این شیوع را متوقف کرد.

وی افزود: تعدادی از کشورهای قاره آمریکا با روند افزایشی ابتلا مواجه بودند اما خرسندیم که امروز کاهش ابتلا در کانادا مشاهده می‌شود.

مسئولان حوزه بهداشت و سلامت آمریکا دیروز از کاهش سرعت ابتلا به آبله میمون در این کشور خبر داده بودند.

در همین حال آدهانوم نیز از آمار امیدوارکننده به دست آمده از کشورهای اروپایی از جمله در آلمان و هلند، خبر داد.

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت پیشتر اعلام کرده بود نشانه‌هایی وجود دارد که شیوع این بیماری در اروپا جایی که ترکیبی از اقدامات مؤثر بهداشت عمومی، تغییر رفتار و واکسیناسیون به جلوگیری از انتقال کمک کرده، کند شده است.

بر پایه این گزارش، بیشتر موارد ابتلا به آبله میمون در خارج آفریقا که بیماری بومی آن منطقه محسوب می‌شود به روابط جنسی میان مردان مربوط می‌شود.

این سازمان همچنین اعلام کرده که آبله میمون یک بیماری مقاربتی محسوب نمی‌شود و هر کسی می تواند به آن مبتلا شود. تماس مستقیم پوست با پوست و همچنین ملحفه ها یا لباس های آلوده ناقل انتقال بیماری هستند.

سازمان جهانی بهداشت همچنین به شکل جدی بر اجتناب از هرگونه انگ زدن به یک جامعه خاص تأکید می کند چرا که می تواند به پنهان کاری در مورد بیماری و عدم اقدام برای درمان و در نتیجه گسترش آن منجر شود.

این سازمان پیشتر در ۲۴ ژوئیه (۲ مرداد) بالاترین سطح هشدار خود را در تلاش برای جلوگیری از بزرگتر شدن و ماندگاری بیماری واگیردار آبله میمون اعلام کرده بود.

تدروس ادهانوم نیز گفته بود اگر تدابیر درستی اتخاذ شود مجبور نخواهیم بود همیشه با این بیماری زندگی کنیم./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار