تلاش آمریکا و متحدانش برای ساخت شبکه‌ای پهپادی مقابل ایران-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

تلاش آمریکا و متحدانش برای ساخت شبکه‌ای پهپادی مقابل ایران

«وال استریت ژورنال» گزارش داد نیروی دریایی آمریکا در حال همکاری با رژیم صهیونیستی، عربستان سعودی و برخی دیگر از کشورهای غرب آسیا برای ساخت شبکه‌ای پهپادی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 01
کد خبر: ۱۴۹۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» چهارشنبه (۳۱ اوت) در گزارشی مدعی شد نیروی دریایی آمریکا در تلاش برای محدود کردن نیروهای نظامی ایران در منطقه، در حال همکاری با رژیم صهیونیستی، عربستان سعودی و برخی دیگر از کشورهای غرب آسیا برای ساخت شبکه‌ای از پهپادهاست؛ برنامه‌ای که به ادعای این گزارش، پنتاگون امیدوار است الگویی برای عملیات در سراسر جهان باشد.

به نوشته وال استریت ژورنال، افسران آمریکایی از افشای این که چه تعداد پهپاد هوایی و دریایی توسط آمریکا و متحدانش مستقر شدند یا از ارائه جزئیات درباره این که کجا و چگونه استفاده خواهند شد خودداری کردند و مدعی شدند این اطلاعات طبقه‌بندی شده است، اما گفتند شناورها و هواپیماهای بدون سرنشین به آن‌ها دید بهتری بر آب‌های منطقه می‌دهد.

طبق این گزارش، نیروی دریایی آمریکا گفت انتظار می‌رود تا تابستان آینده ۱۰۰ پهپاد تجسسی کوچک-با مشارکت کشورهای مختلف-داشته باشد که از کانال سوئز در مصر تا نزدیک آب‌های ایران فعالیت و اطلاعات را به یک مرکز فرماندهی در بحرین مقرهای ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا، ارسال کند. کاپیتان «مایکل براسور» که ریاست گروه ضربت نیروی دریایی ایالات متحده برای ایجاد ناوگان پهپادی در خاورمیانه را برعهده دارد، در همین خصوص مدعی شد: فکر می‌کنم واقعاً در آستانه یک انقلاب فناوری بدون سرنشین هستیم.

به ادعای این گزارش، طرح پهپادها که اکنون در ماه ششم قرار دارد، بخشی از رابطه همکاری فزاینده بین آمریکا، اسرائیل و کشورهای خلیج فارس بعد از توافقات ابراهیم و منعکس کننده تلاش دیگری به رهبری آمریکا برای متحد کردن اسرائیل و همسایگان آن در خلیج فارس به منظور ایجاد شبکه دفاع هوایی منطقه‌ای است.

به نوشته این روزنامه، این پهپادها که تعدادی از آن‌ها قابلیت شناور بودن در آب تا شش ماه را دارند، می‌توانند تصاویر را با جزئیات و همچنین سایر داده‌ها را ارسال کنند. تحلیلگران تصاویر را برای مشخص شدن این که چه چیزی را نشان می‌دهند بررسی خواهند کرد. به نوشته وال استریت ژورنال، پهپادهایی که در حال حاضر آزمایش می‌شود مسلح نیستند، اما تحلیلگران نظامی انتظار دارند نیروی دریایی آمریکا به سمت تسلیح برخی از آن‌ها در آینده برود که احتمالاً بحث‌های شدیدی را به دنبال خواهد داشت.

در ادامه گزارش این روزنامه آمریکایی آمده است: عملیات پهپادهای ایالات متحده در حالی انجام می‌شود که نگرانی در مورد گسترش نفوذ ایران در یکی از مهم ترین گذرگاه‌های اقتصادی جهان وجود دارد. تهران کشتی‌ها و زیردریایی‌های مجهز به پهپادهای هوایی را مستقر کرده و هشدار داده که آماده است از آن‌ها استفاده کند.

این گزارش در حالی است که سه‌شنبه هشتم شهریورماه یک فروند قایق بدون سرنشین آمریکایی که ارتباطات ناوبری آن قطع شده بود از سوی شناور پشتیبانی نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس کنترل و یدک شد.

طبق اطلاعیه‌ روابط عمومی نیروی دریایی سپاه، اقدام به موقع و هوشمندانه نیروی دریایی سپاه در کنترل و یدک نمودن شناور مذکور، با هدف ایمن‌سازی مسیر کشتیرانی و جلوگیری از وقوع حادثه احتمالی که طی هفته‌های اخیر چند مورد از آن در منطقه رخ داده است، صورت گرفت. با این حال، نیروی دریایی آمریکا با روایتی هالیوودی و خلاف حقیقت سعی کرد از این اتفاق یک حماسه خلق کند تا شاید بتواند بخشی از ناکامی‌های خود را پوشش دهد./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده