عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

ژنرال آمریکایی:سنتکام قاطعانه به ثبات در خاورمیانه متعهد است

فرمانده سنتکام که به امارات متحده عربی رفته با تاکید بر اهمیت مشارکت نظامی آمریکا و امارات گفت که سنتکام قاطعانه به ثبات در منطقه متعهد است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر فرمانده تروریست‌های سنتکام (ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده ) در خاورمیانه گفت که امارات و ایالات متحده برای مقابله با تهدیدات جدید منطقه از جمله استفاده از «پهپاد» توسط برخی نیروهای نیابتی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

به نوشته شماره چهارشنبه «خلیج تایمز» ژنرال «اریک کوریلا» فرمانده سنتکام که به امارات متحده عربی رفته، گفت که در مورد فرصت‌های افزایش همکاری نظامی بین نیروهای مسلح دو کشور گفت‌وگو کرده است. ژنرال کوریلا با تاکید بر اهمیت مشارکت نظامی آمریکا و امارات گفت که سنتکام قاطعانه به ثبات در منطقه متعهد است.

وی گفت: «ژنرال محمد ثانی الرومیثی، رئیس ستاد نیروهای مسلح امارات متحده عربی و من در بسیاری ازموضوعات نگران کننده و بسیاری از اهداف مشترک هستیم. به عنوان مثال، ما هر دو به دنبال دفاع برابر حملات پهپادها به نیروهای خود هستیم. این حوزه‌ای است که ما باید در آن به پیشرفت خود ادامه دهیم زیرا فناوری پشت این حملات همچنان در حال بهبود است. گفت‌وگوهای من بر پایه استحکام پیوند با نیروهای مسلح امارات متحده عربی بوده و این مشارکت در زمین، هوا و دریا آشکار است و از هر دو طرف توان بالقوه بالایی دارد.»

ژنرال کوریلا با تاکید بر اهمیت مشارکت نظامی آمریکا و امارات گفت که سنتکام قاطعانه به ثبات در منطقه متعهد است.

در همین زمینه، سنتکام چندی قبل از برگزاری رزمایش دریایی مشترک با امارات متحده عربی در خلیج فارس خبر داده بود. این رزمایش دریایی ۱۰ روزه مشترک در منطقه تحت پوشش سنتکام به نام «مدافع آهنی» برگزار شد. امارات متحده با وجود خریدها هنگفن نظامی، کماکان نیازمند کمک‌ها و حمایت‌های نظامی آمریکاست.

فرمانده تروریست‌های سنتکام اخیرا با رئیس ستاد مشترک ارتش عربستان سعودی و کویت دیدار و درباره افق‌های همکاری نظامی و راهکارهای حمایت و تقویت این همکاری‌ها گفت‌وگو کرده بود.  

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در جریان سفر ماه گذشته خود به عربستان سعودی اظهار داشته بود که ایالات متحده نباید اجازه دهد که چین یا روسیه از خلاء در خاورمیانه استفاده کنند و ادغام و نوآوری با نیروهای شرکا مانند نیروهای مسلح امارات متحده عربی نشان دهنده این تعهد است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار