یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

بایدن: ترامپ و جمهوریخواهان برای آمریکا خطرناک هستند

بایدن: ترامپ و جمهوریخواهان برای آمریکا خطرناک هستند رئیس جمهورآمریکا «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق و جمهوریخواهان را خطری برای دموکراسی در ایالات متحده خواند وخواستار اتحاد مردم شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 02
کد خبر: ۱۴۹۳۴۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهور آمریکا روز جمعه در یک سخنرانی تند و تیز حمله همه جانبه‌ای را علیه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق و جمهوریخواهان آغاز کرد.

 

به گزارش شبکه خبری «سی‌ان‌بی‌سی» «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در جریان یک سخنرانی در «فیلادلفیا» گفت که ترامپ و جمهوریخواهان خطر کنونی آشکار برای دموکراسی آمریکا هستند.

 

بایدن با توصیه به پرهیز از خشونت گفت: «این دست من و شماست که جلوی حمله به دموکراسی آمریکا را بگیریم. من معتقدم که آمریکا در نقطه عطف قرار دارد.»

 

بایدن در بخشی از سخنان خود گفت: «به خود اطمینان داده‌ایم که دموکراسی آمریکا تضمین شده است، اما اینطور نیست. باید از آن دفاع کنیم. شما باید از آن محافظت کنید و تک تک ما. به همین دلیل از ملت می‌خواهم که دور هم جمع شوند و در پشت هدف واحد دفاع از دموکراسی باهم متحد شوند.»

 

بایدن گفت: هوادران "آمریکا را دوباره عالی کن" وابسته به حزب جمهوریخواه، مصمم هستند که کشور را به عقب برگردانند. عقب‌گرد به آمریکائی که در آن نه حق انتخاب وجود دارد، نه حق حریم خصوصی، نه حق پیشگیری از بارداری.»

 

بر اساس این گزارش، در میان دموکرات‌ها، جو بایدن بیشترین میزان حمایت دموکرات‌ها را به خود اختصاص داده و توانسته نظر مساعد ۸۲ درصد را کسب کند. ۱۱ درصد از جمهوریخواهان هم نظر مساعد خودشان را درباره بایدن ابراز داشتند.

 

در اردوگاه جمهوری‌خواهان، دونالد ترامپ همچنان یکه‌تاز است و نظر مساعد ۸۱ درصد از حامیان این حزب در آمریکا را به خود جلب کرده است. رتبه دوم و سوم نامزدهای محبوب جمهوری‌خواهان به «مایک پنس» و سناتور «تد کروز» اختصاص یافته است. پنس ۶۹ درصد و کروز ۶۸ درصد آرای جمهوری‌خواهان شرکت کننده در این نظرسنجی را کسب کردند.

 

ترامپ هم اینک با مشکل حقوقی در زمینه کشف برخی اسناد محرمانه در عمارت خود مواجه شده است. اسنادی که جنجال‌هایی به همراه داشته است./ فارس

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۱
0
0
سگ زرد برادر شقاله فرقی نداره مرگ بر امریکا همین و بس زنده باد ایران بزرگ بزرگ
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار