توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند

واکنش ایران به تجویز برجامی صهیونیست‌ها برای انگلیس

واکنش ایران به تجویز برجامی صهیونیست‌ها برای انگلیس کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن به درخواست یک مقام رژیم صهیونیستی از دولت انگلیس برای رد توافق هسته‌ای با ایران واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 03
کد خبر: ۱۴۹۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، «سید مهدی حسینی متین»، کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن به درخواست تحکم‌آمیز سفیر رژیم صهیونیستی از انگلیس در خصوص برجام واکنش نشان داد.

 

«زیپی هوتولی»، سفیر رژیم صهیونیستی در انگلیس روز پنجشنبه با نگارش یادداشتی در روزنامه «دیلی‌تلگراف» از دولت انگلیس خواسته بود توافق هسته‌ای با ایران را رد کند.

 

او در این یادداشت نوشته بود: «توافق هسته‌ای که به ایرانی‌ها ارائه شده توافقی خطرناک است که که برای واشنگتن و لندن به همان اندازه تل‌آویو و اورشلیم (بیت‌المقدس) تهدید ایجاد می‌کند.»

 

سید مهدی حسینی متین در حساب کاربری‌اش در توییتر به این یادداشت واکنش نشان داد و نوشت: «مطالبات مخرب سفیر رژیم صهیونیستی در لندن یکبار دیگر نشان می‌دهد که این رژیم غیرقانونی نمی‌تواند صلح و ثبات را چه در منطقه و چه در دیگر نقاط دنیا تحمل کند. این رژیم حتی نمی‌تواند حق حاکمیت انگلیس در خصوص توافق هسته‌ای [را تحمل کند.]»

 

وی در ادامه نوشته است: «این رژیم تروریستی که بر اساس اشغالگری و نقض قوانین بین‌المللی بنا شده سابقه چندین دهه اتهامات ساختگی علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران را دارد. برجام، جزو قوانین بین‌المللی است که ایران و ۵ کشور (از جمله انگلیس) عضو آن هستند.»

 

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.

 

ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

 

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

 

ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد.

 

علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار