حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵ هواشناسی تهران اطلاعیه داد / رگبار و رعد و برق تا آخر هفته در پایتخت شهردار بوشهر برکنار شد

جزییات دریافت برگ گذر ویژه اربعین حسینی

جزییات دریافت برگ گذر ویژه اربعین حسینی فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران به کسانی که قصد شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی را دارند توصیه کرد با مراجعه به دفاتر پلیس +10 برگ گذر ویژه اربعین حسینی را درخواست کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 03
کد خبر: ۱۴۹۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر  سردار حسین اشتری در حاشیه یادواره شهدای انتظامی شهرستان خمینی شهر با حضور در جمع خبرنگاران گفت: بحمدالله تمامی مرزهای کشور به ویژه مرزهای ایران و عراق از امنیت کامل و مطلوبی برخوردارند و تردد زائران اربعین حسینی نیز به خوبی در پایانه های مرزی در حال انجام است.

وی با بیان اینکه امسال تعداد گیت‌های بازرسی در پایانه های مرزی ایران و عراق افزایش یافته گفت: همکاران من هم برای تامین امنیت زائران در پایانه ها مستقر شدند و علاوه بر این در تمامی مسیرهای تردد زائران در داخل کشور نیز آماده خدمت رسانی به این عزیزان هستند.

فرمانده کل انتظامی کشور به تراکم حضور مردم در دفاتر پلیس+ 10 طی روزهای اخیر اشاره کرد وگفت: برای اینکه رسیدگی به درخواست صدور و تمدید گذرنامه سرعت بیشتری پیدا کند تمهیدات ویژه ای اتخاذ شده و در این خصوص همکاران من هم بعد از ساعت وقت اداری حتی تا پاسی از شب حضور دارند و در ادارات گذرنامه هم بیشتر از دفاتر پلیس +10 حضور دارند .

بر اساس اعلام سایت پلیس، اشتری خاطر نشان کرد: به مردم اطمینان می دهم که هیچ مشکلی در این ارتباط وجود ندارد و ان شاء الله با اقدامات خوبی که صورت گرفته تا یکی، دو روز آینده شاهد کاهش تراکم جمعیت در دفاتر پلیس+10 خواهیم بود.

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران یک توصیه ویژه به زائران اربعین حسینی کرد و گفت: از کسانی که قصد شرکت در راهپیمایی اربعین را دارند می خواهم با توجه به اینکه فرآیند صدور و تحویل گذرنامه کمی زمان بر است هنگام مراجعه به دفتر پلیس+10 صدور برگ موقت گذر ویژه اربعین که مدت اعتبار آن هم یک ماه است را درخواست کنند و در کمترین زمان ممکن آن را دریافت کرده و در این سفر معنوی شرکت کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار