تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است

فراجا: اتباع غیرایرانی تنها از مرز شلمچه عبور کنند

فراجا: اتباع غیرایرانی تنها از مرز شلمچه عبور کنند جانشین معاون هماهنگ کننده فراجا و فرمانده قرارگاه اربعین گفت: زائران اتباع خارجی جهت زیارت عتبات عالیات فقط به مرز شلمچه مراجعه و از مراجعه به دیگر مرزهای کشور از جمله مهران خودداری کنند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 04
کد خبر: ۱۴۹۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر سردار محمد شرفی روز یکشنبه در بازید از مرز مهران تاکید کرد: زائران غیر اتباع ایرانی باید از مرز شلمچه عبور کنند و در این خصوص پلیس تمامی تمهیدات لازم را برای تسهیل در تردد این قشر اندیشیده است.

وی اضافه کرد: پلیس تمامی تمهیدات لازم در خصوص بحث تردد زائران به مرز مهران را اندیشیده است و در این خصوص نگرانی وجود ندارد ، به منظور سهولت در تردد زائران هم اکنون ۶۴ گیت فعال در مرز مهران طراحی شده و زائران می توانند از این گیت ها عبور کنند.

سردار شرفی افزود: پلیس خدمتگزار جمهوری اسلامی ایران ۱۰۰ درصد بستر را آماده کرده تا زائران با آرامش و امنیت کامل و در کوتاه ترین زمان ممکن از مرزها عبور و به زیارت اباعبدالله الحسین (ع) در کربلای معلی ملحق شوند.

فرمانده قرارگاه اربعین فراجا ادامه داد: با توجه به اینکه در میان زائران قطعا سالمندان و یا کودکان هستند حتما به موضوع توزیع زمان مناسب حرکت با توجه به وضعیت گرمای حاکم در مرز توجه و زمان مناسبی را برای حرکت انتخاب کنند.

سردار شرفی یادآور شد: به تدریج حجم زائران مرز مهران افزایش یافته و پلیس گذرنامه از ۲ گیت به ۳۰ گیت فعال رسیده و آمادگی ارائه خدمات به زائران تا ۶۴ گیت نیز پیش بینی شده است.

وی در ادامه با اشاره به موکب ها و کامیون هایی که در مهران حضور دارند و از پایانه به طرف مرز حرکت می کنند، گفت: در مسیر تردد زائران چند کیلومتری ترافیک شکل گرفت که با رایزنی های و هماهنگی های صورت گرفته این موضوع نیز برطرف شده است.

سردار شرفی یادآور شد: از زائرانی که تا به امروز گذرنامه به دست آنها نرسیده می توانند از گذر ویژه اربعین استفاده کنند و ظرف ۴۸ ساعت برای آنها ارسال می شود و هیچ گونه نگرانی نیز از این بابت وجود ندارد.

‏ به گزارش ایرنا، ۷۰ درصد زائران اربعین مرز مهران را برای تردد انتخاب کرده اند.

نزدیکی مسافت به عتبات عالیات و امنیت طول مسیر در داخل خاک عراق از مهمترین دلایل مرز مهران برای زائران اربیعن است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار