یک طلا و یک نقره فرنگی کاران ایران در قهرمانی جوانان جهان آخرین خبر از کوهنوردان ایرانی؛ احتمال سقوط از ارتفاعات قرقیزستان به خاک چین سعید مهری: خیلی پشیمانم به پرسپولیس آمدم دیدار پرسپولیس و سپاهان لغو می‌شود؟ کالاس: اروپا به راهکار دیپلماتیک درباره هسته‌ای ایران پایبند است تست هپاتیت موسی جنپو منفی اعلام شد لاریجانی: در این جنگ متوجّه شدند که ایرانی‌ها تسلیم‌بشو نیستند سقف مجاز خرید طلا اعلام شد / مالیات طلا چقدر است؟ رایزنی عراقچی با وزرای خارجه ۳ کشور اروپایی و هماهنگ‌کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا آخرین جزئیات حمله تروریستی به پلیس در ایرانشهر + فیلم علم‌الهدی: مردم در برابر تبلیغات سازش‌گرایانه هوشیار باشند قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۳۱ مرداد + جدول وحشت اسرائیلی‌ها از موشک جدید ایران خاتمی: انرژی هسته‌ای انرژی آینده جهان است / اتحاد و انسجام دستور قرآن است حذف یارانه نقدی ۱۸ میلیون نفر از شهریور / یارانه کدام دهک‌ها قطع می‌شود؟

برنامه‌های تاکتیکی پرسپولیس برای دیدار با هوادار مرور شد

تیم فوتبال پرسپولیس تمرین امروز (شنبه) را از ساعت ۱۸ و ۱۵ دقیقه در ورزشگاه شهید کاظمی آغاز کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 03
کد خبر: ۱۴۹۵۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرخپوشان پایتخت تمرین امروز را با گرم کردن بازیکنان زیر نظر مربی بدنساز تیم آغاز کردند.

در قسمت بعدی، بازیکنان در قالب دو گروه به بازی راندو پرداختند و در ادامه هم مرور کارهای تاکتیکی و فوتبال هدفمند در دستور کار قرار گرفت.

کلیه بازیکنان با آمادگی کامل در تمام مراحل تمرین، حضوری فعال داشتند.

فرشاد فرجی تنها مصدوم تیم است که زیر نظر کادر پزشکی به تمرینات اختصاصی پرداخت و نرم دوی را از امروز آغاز کرد تا بتواند هر چه زودتر به تمرینات گروهی باز گردد.

تمرین شنبه قرمزپوشان یک ساعت به طول انجامید و بازیکنان بعد از تمرین، بدن‌ها را سرد و راهی رختکن شدند.

تیم فوتبال پرسپولیس آخرین تمرین پیش از دیدار با تیم هوادار از هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران (جام خلیج فارس) را فردا (یکشنبه) برگزار و پس از آن، به اردو می‌رود.

دیاباته که امروز پس از تست‌های پزشکی در تمرینات تیم حاضر شد، اختصاصی و زیر نظر مربی بدنساز تیم تمرین کرد./ برنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار