سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

سردار سلیمانی: بارقه‌های امید و پیروزی در کشور مشهود است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه بارقه‌های امید و پیروزی در کشور مشهود است، گفت: دولت سیزدهم رویکرد خود را بر مدیریت جهادی و حمایت های موثری از گروه های جهادی داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 04
کد خبر: ۱۴۹۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز یکشنبه در اجلاسیه ملی جهادگران در فردوس اظهار کرد: اولین گروه جهادی در کاروان انقلاب اسلامی با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی و یارانشان بعد از زلزله فردوس در این منطقه شکل گرفت.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: کار جهادی از همان زمان شکل گرفت که گروه جهادی طلاب بعد از زلزله فردوس با مدیریت رهبر معظم انقلاب اسلامی در راستای کاهش آلام مردم قدم برداشتند.

 

سردار سلیمانی افزود: امروز در گام دوم انقلاب اسلامی رویکرد جهادی با استفاده از همه ظرفیت‌های کشور و مدد گرفتن از تجربه‌های تاریخی مورد تأکید است.

 

وی ادامه داد: دولت سیزدهم در یک سال گذشته رویکرد خود را بر مدیریت جهادی بنا کرده و اقدامات مثبتی را رقم زده است.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به اینکه بارقه‌های امید و پیروزی در کشور مشهود است، افزود: گروه‌های جهادی از میان مردم شکل گرفته و برای رفع مشکلات جامعه در کنار مسئولان خدمتگزار کار و تلاش می‌کنند.

 

سردار سلیمانی با اشاره به اینکه برگزاری اجلاسیه ملی جهادگران تأکید مجددی بر اهمیت مدیریت جهادی است، گفت: قدرشناس زحمات دولتمردانی هستیم که تمرکز خود را بر کار جهادی گذاشته‌اند.

 

سردار سلیمانی اظهار کرد: دولت سیزدهم با انعقاد تفاهم همکاری شرایط را برای کار و فعالیت گروه‌های جهادی تسهیل کرده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار