پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

سفر محرمانه هیئت امنیتی اسرائیلی به مصر

سفر محرمانه هیئت امنیتی اسرائیلی به مصر رسانه‌های عبری از سفر محرمانه یک هیئت امنیتی اسرائیلی به مصر با هدف حل و فصل اختلافات میان قاهره و تل آویو خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 04
کد خبر: ۱۴۹۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛همزمان با تشدید تنش‌ها میان مصر و رژیم صهیونیستی بر سر تحولات منطقه‌ای به ویژه پرونده فلسطین، یک هیئت امنیتی رژیم صهیونیستی 10 روز قبل به طور مخفیانه به قاهره سفر کرده و با همتایان مصری خود به رایزنی پرداخته است.

 

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده است که «آوی گیل» دستیار ارشد نظامی نخست وزیر اسرائیل و برخی از افسران عالی‌رتبه از وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در زمره اعضای هیئت امنیتی اسرائیلی حاضر بوده‌اند.

 

در میان مهم‌ترین محورهای گفتگوی طرف‌های مصری و اسرائیلی در این دیدار مخفیانه به تلاش‌های قاهره به منظور آزادی خلیل العواوده اسیر فلسطینی که بیش از 170 روز دست به اعتصاب غذا زده بود، اختصاص داشته است.

 

پیش از این گفته می‌شد که رژیم صهیونیستی در جریان تلاش‌های قاهره به منظور تحقق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و مقاومت اسلامی در غزه متعهد شده است که خلیل العواوده را از زندان آزاد کند، اما این رژیم با گذشت هفته‌ها از پایان نبرد از انجام تعهدات خود سرباز زد. مذاکرات طرف مصری و اسرائیلی سرانجام با تمکین ارتش صهیونیستی از شروط اسیر فلسطینی به منظور پایان بخشیدن به بازداشت اداری وی و آزادی‌اش تا تاریخ 2 اکتبر همراه شد.

 

رایزنی مقامات امنیتی مصر و اسرائیل بر سر تعیین مکان دقیق دفن اجساد سربازان مصری در زمان جنگ 1967 اسرائیل در جبال قدس از دیگر محورهای این سفر عنوان شده است.

 

در تیرماه سال جاری افشای خبر دفن سربازان مصری در یک گور جمعی پس از 50 سال و احداث پارکینگ بر بالای آن احساسات عمومی مصریان را برانگیخت. گفته می‌شود رژیم اشغالگر قدس اجساد بیش از 70 سرباز مصری را که در جنگ ژوئن 1967 به عنوان قوای کمکی نیروهای اردنی مشارکت داشتند را در این گور جمعی دفن کرده است. با این حال مذاکرات اخیر هیئت‌های امنیتی مصر و اسرائیل بیانگر آن است که تلاش‌ها برای کشف محل دقیق دفن این سربازان همچنان ادامه دارد.

 

همزمان با رایزنی هیئت امنیتی اسرائیل در قاهره، آموس هرئیل روزنامه‌نگار و تحلیلگر مسائل نظامی در یادداشتی در نشریه هاآرتص نوشت که نهادهای امنیتی اسرائیل ظهور انتفاضه سوم از داخل کرانه باختری را دور از ذهن نمی‌دانند.

 

براساس این گزارش، علی‌رغم تلاش‌های اسرائیل به منظور مهار تهدید تونل‌های مقاومت اسلامی و به کارگیری سامانه پدافندی گنبد آهنین با هدف رهگیری راکت‌های گروه‌های مقاومت در نوار غزه، حماس موفق شده تا در طول یک سال گذشته وضعیت را در قدس و مناطق موسوم به خط سبز به مرحله انفجار برساند.

 

به گفته هرئیل، افزایش چشمگیر تعداد عملیات‌ مسلحانه به ویژه در خلال بازداشت نیروهای مقاومت در کنار گسترش عملیات‌ فلسطینیان علیه شهرک‌نشینان گواهی بر این امر است که دسترسی به سلاح به امری شایع و در دسترس برای ساکنین کرانه باختری تبدیل شده است.

 

به باور این تحلیلگر صهیونیست، تداوم رکود سیاسی در سرزمین‌های اشغالی به ویژه در آستانه انتخابات کنست در ماه اکتبر و ناتوانی تشکیلات خودگردان فلسطین از اعمال اقتدار و سلطه خود بر کرانه باختری این منطقه را در وضعیتی قرار داده که احتمال بروز انتفاضه سوم در آن دور از ذهن به نظر نمی‌رسد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار