پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

پیداشدن سر بریده مرد میانسال در سطل زباله

پیداشدن سر بریده مرد میانسال در سطل زباله سربریده مرد میانسال از داخل سطل زباله در پرند پیداشد. پسر جوانی هم خانه او بوده است اعتراف کرد که اورا با چاقوی ۲۰ سانتی کشته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 04
کد خبر: ۱۴۹۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر ساعت ۵و ۳۰ دقیقه دیروز وقتی یکی  از شهروندان فاز ۶ شهر پرند هنگام تخلیه زباله خانه شان در سطل مکانیزه ای که مقابل بلوک شان بود با صحنه وحشتناکی روبرو شد او با سر جنازه مرد میانسالی روبرو شد. این مرد جوان درحالیکه شوک زده شده بود با پلیس تماس گرفت و خیلی زود گشت ویژه ای از کارآگاهان در محل حضور یافتند.

 کارآگاهان در همان لحظات اولیه با پسر جوانی روبرو شدند که به شدت دستپاچه بود همین کافی بود که آنها به او مظنون شوند.

پسر جوان که ۲۹سال سن داشت بازداشت شد و به همراه کارآگاهان به خانه مرد میانسال رفت. طبقه چهاردهم در واحد آپارتمان که باز شد در یکی از اتاق ها جسد بدون سر همان سری که در سطل زباله پیدا شده بود کشف شد و  افسران پلیس را با صحنه تلخی روبرو کرد.

پسر جوان پس از نشان دادن جسد به قتلی که مرتکب شده بود اعتراف کرد .

او مدعی بود که این مرد میانسال معتاد به هرویین بود و چند وقتی بود که با وی به صورت مجردی زندگی می کرد، وقتی متوجه شدم او نیت های شرم آوری داشته است تصمیم گرفتم او را به قتل برسانم، با چاقوی دسته چوبی که ۲۰ سانت طول چاقو بود او را درحالیکه مواد مصرف کرده بود کشتم و بعد سرش را بریدم و در سطل زباله مقابل بلوک انداختم.

بنا بر این گزارش، پلیس رباط کریم مدعی است این جوان تاکنون تناقض گویی های متعددی داشته است و هنوز انگیزه واقعی او برای کشتن هم خانه اش مشخص نیست و بازجویی از وی ادامه دارد./ایسکانیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار