به گزارش راهبرد معاصر، محمد حسین مصحفی اظهار داشت: براساس برنامه ریزی های صورت گرفته شرکت های هواپیمایی موظف شدند براساس مصوبه سازمان هواپیمایی کشوری نسبت به فروش بلیت پروازهای اربعین از طریق سایت های خود اقدام کنند و فروش از طریق دفاتر خدمات مسافرتی ممنوع بوده است.
وی با بیان اینکه 15 شرکت هواپیمایی با توجه به ناوگان موجودشان مجاز به فروش بلیت پروازهای اربعین هستند، افزود: به منظور افزایش پروازهای اربعین از شرکت های هواپیمایی خواسته شده است از انجام پروازهای فوق العاده به سایر کشورها خودداری کنند و ظرفیت خود را به پروازهای اربعین اختصاص دهند.
مصحفی تصریح کرد: در روز اول به دلیل حجم زیاد تقاضا بر روی سیستم های رزرواسیون با اختلالاتی مواجه شدیم که به فاصله چند ساعت این مشکل حل شد و بلیت ها به شیوه معمول برای متقاضیان صادر شد.
معاون دفتر نظارت بر فرودگاهها، شرکت ها و موسسات هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری افزود: در حال حاضر پاسخ گویی به درخواست ها انجام می شود و بلیت ها فروخته می شود و مردم نگران بلیت نباشند و با توجه به برنامه ریزیهای صورت گرفته نیاز متقاضیان به صورت فوری پاسخ داده خواهد شد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 250مجوز پرواز به صورت برنامه ای و 750 پرواز فوق العاده صادر شده است افزود: تا کنون 35درصد از فروش بلیت ها به صورت حضوری و الکترونیکی از طریق دفاتر فروش و سایت شرکت های هواپیمایی انجام شده و براساس پیش بینی ها ظرف دو روز آینده ظرفیت پروازها کامل خواهد شد.
مصحفی در خصوص فروش بلیت چارتری به عتبات گفت: چنانچه مسافران در جستجوی بلیت انتخاب زمان را خارج از دوره تعیین شده 15 تا 30 شهریور مشخص کنند و فروش چارتری نمایش داده شود این امر مانعی ندارد بنابراین به مسافران توصیه می شود در جستجوی زمان انتخاب بلیت باتوجه به ممنوع بودن پروازهای چارتری در بازه زمانی مذکور و همچنین کابین پروازی اکونومی دقت لازم را داشته باشند.
وی گفت: مسافران می توانند شکایات و نیازهای خود را در سامانه حقوق مسافر سایت سازمان به نشانی caa.gov.ir مطرح و یا با شماره تلفن های 44661799 - 44661866 واحد رسیدگی به شکایات تماس حاصل کنند./ فارس