دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تظاهرات کارگران در اندونزی علیه افزایش بهای سوخت

کارگران و دانشجویان در اندونزی در اعتراض به افزایش بهای سوخت تظاهرات کردند و از دولت خواستند افزایش قیمت سوخت را لغو کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 06
کد خبر: ۱۴۹۹۰۷

 به گزارش راهبرد معاصر، صدها کارگر و دانشجو در اندونزی روز سه‌شنبه علیه افزایش بهای سوخت تظاهرات کردند و از دولت خواستند افزایش قیمت سوخت را لغو کند.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتد پرس» اعضای اتحادیه‌های کارگری، کشاورزان، ماهیگیران و  معلمان مقابل ساختمان پارلمان اندونزی در «جاکارتا» پایتخت این کشور و دفاتر فرمانداری استان در اعتراض به افزایش ۳۰ درصدی قیمت سوخت که توسط «جوکو ویدودو» روز شنبه اعلام شد، تظاهرات کردند.

جوکوویدودو گفت که این آخرین گزینه اوست، زیرا یارانه انرژی کشور در سال جاری سه برابر شده که ناشی از افزایش قیمت جهانی نفت و گاز بوده است.

«سعید اقبال» رئیس کنفدراسیون اتحادیه‌های کارگری اندونزی گفت که این تجمع همچنین خواستار افزایش حداقل دستمزد در سال آینده شد. وی گفت که تظاهرات در جاکارتا و ۲۵ استان تنها آغاز  اعتراض‌ها بوده و تا دسامبر ادامه خواهد داشت. کارگران همچنین در حال بررسی اعتصاب سراسری هستند مگر اینکه خواسته‌هایشان برآورده شود.

 

دولت اندونزی برای چندین دهه یارانه سوخت پرداخت کرده است. افزایش‌های گذشته  قیمت سوخت و سایر کالاها باعث اعتراضات دانشجویی در سال ۱۹۹۸ و شورش‌های دسته جمعی شد که به سرنگونی دیرینه «سوهارتو» دیکتاتور این کشور کمک کرد.

جنگ روسیه با اوکراین و وابستگی اروپا و سایر کشورها یجهان به گاز روسیه موجب افزایش انرژی در بخش‌هایی از جهان شده است.

چندی قبل منابع رسانه‌ای از افزایش بی‌سابقه بهای سوخت در ترکیه طی روزهای گذشته خبر دادند.

به نوشته خبرگزاری «شینهوا» شهروندان ترکیه اخیرا تحت تاثیر دور سوم افزایش قیمت سوخت تنها در یک هفته قرار گرفتند. به گزارش رسانه‌های محلی ترکیه،  قیمت هر لیتر بنزین در سراسر این کشور چندی قبل  ۲.۱۸ لیر (حدود ۰.۱۲ دلار آمریکا) افزایش یافت و به نزدیک به ۲۸.۵ لیر ( ۶۹ هزار تومان) در هر لیتر رسید که نشان دهنده افزایش تقریباً ۲۶۸ درصدی قیمت سوخت در مقایسه با سال گذشته  میلادی است.

کامیون داران و دارندگان خودروهای سنگین در آرژانتین نیز اخیرا در اعتراض به افزایش سرسام آور سوخت و کمبود شدید آن در این کشور، به تظاهرات پرداخته و با خودروهای خود یکی از بزرگراه‌های اصلی پایتخت را مسدود کردند.

ارسال نظر