هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود

فاجعه انسانی در فوتبال اندونزی با ۳۰۰ کشته و زخمی

هجوم تماشاگران یک مسابقه فوتبال در اندونزی به داخل زمین و درگیر شدن آنها با نیروهای امنیتی و هواداران تیم مقابل، سیصد کشته یا زخمی برجای گذاشت.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۹ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۷۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های اندونزی بامداد یکشنبه از وقوع فاجعه انسانی در جریان برگزاری یک مسابقه فوتبال در جزیره جاوه خبر دادند.

طبق گزارش‌ها، زمانی که مسابقه بین دو باشگاه فوتبال «کروساهان آرِما» و «پرسبایا سورابایا» در استادیوم «کانجوروهان» واقع در منطقه مالانگ در شرق جاوه به پایان رسید، اوضاع به آشوب کشیده شد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، پلیس جاوه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «هواداران تیم بازنده به داخل زمین فوتبال هجوم بردند و نیروهای امنیتی نیز ضمن تلاش برای جلوگیری از آشوب آنها، اقدام به پرتاب گاز اشک آور کردند».

«نیکو آفینتا» رئیس پلیس منطقه شرقی این جزیره توضیح داد که در جریان این آشوب، ۱۲۷ نفر جان خود را از دست داده و حداقل ۱۸۸ نفر دیگر نیز دچار سطوح مختلفی از جراحات و آسیب شدند.

مقامات امنیتی اندونزی می‌گویند بیشتر تعداد کشته‌شدگان، به دلیل ازدحام هواداران در جریان مسابقه و گرفتار شدن عده بسیاری از تماشاگران زیر دست‌وپای دیگر افراد بود. شلیک گاز اشک‌آور نیز مزید بر علت خفگی بخش قابل توجهی از جان‌باختگان شد.

رویترز در ادامه به نقل از اتحادیه فوتبال اندونزی نوشت: «تحقیقات در مورد این آشوب و کشته شدن ده‌ها نفر از مردم کشور در این مسابقه فوتبال در جاوه آغاز شده است».

اتحادیه فوتبال اندونزی سپس اعلام کرد که به‌دلایل و ملاحظات امنیتی در پی این آشوب، تصمیم بر این شد که مسابقات فوتبال به مدت یک هفته تعلیق شود.

وزیر ورزش اندونزی نیز گفت: «پس از ازدحام و هجوم مرگبار تماشاگران در استادیوم جاوه، اقدامات ایمنی در مسابقات فوتبال را مجددا ارزیابی خواهیم کرد».

شبکه انگلیسی «بی‌بی‌سی» نیز به نقل از آفینتا گزارش داد که دو افسر پلیس در میان کشته‌شدگان این حادثه هستند. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار