آمریکا به این ۱۰ دلیل به ایران حمله نمی‌کند-راهبرد معاصر
حمله هوایی ارتش اسرائیل به جنوب دمشق ادعای رسانه‌های اسرائیل: ایران آماده حمله است دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و مصر زلنسکی: ایران موشکی در اختیار روسیه قرار نداده است بازداشت مظنون پنجم در تحقیقات درباره درز اطلاعات از دفتر نتانیاهو آخرین پیش بینی نتایج انتخابات ریاست جمهوری امریکا بمباران طبقه کودکان و بخش شیرخوارگاه بیمارستان «کمال عدوان» غزه تاکید عراقچی بر خنثی‌سازی و رفع شرافتمندانه تحریم‌ها اطلاعیه سفارت ایران در برلین خطاب به ایرانیان مقیم آلمان ترامپ: نظرسنجی‌ها دروغ است، در انتخابات پیروز می‌شوم واشنگتن‌پست: کشور‌های عربی تمایلی به درگیری با انصارالله ندارند بازدید نتانیاهو از شمال فلسطین اشغالی همزمان با شلیک گسترده موشک‌های حزب‌الله لغو همه پرواز‌های بزرگترین شرکت هواپیمایی جهان به تل‌آویو ورود بمب افکن‌های بی ۵۲ آمریکا به خاورمیانه + فیلم

آمریکا به این ۱۰ دلیل به ایران حمله نمی‌کند

افکار عمومی در آمریکا در مورد حمله نظامی به ایران اتفاق نظر ندارد و این مساله با نگاهی به نتایج نظر سنجی ها در این کشور مشخص می شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۶ - ۱۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 01
کد خبر: ۱۵۰۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، در سایه تنش هایی که روز به روز در منطقه خلیج فارس در حال افزایش است و آخرین آنها ساقط شدن پهپاد آمریکایی توسط نیروهای سپاه پاسداران ایران بود؛ در این مقاله بر آنیم به این مهم بپردازیم که ایران هرگز در برابر آمریکا تسلیم نخواهد شد. اما چرا ایالات متحده نسبت به اقدام نظامی علیه ایران مبادرت نمی ورزد؟ آیا آمریکا قادر به این کار است؟

صالح محروس محمد در المیادین نوشت: در سایه تنش هایی که روز به روز در منطقه خلیج فارس در حال افزایش است و آخرین آنها ساقط شدن پهپاد آمریکایی توسط نیروهای سپاه پاسداران ایران بود؛ در این مقاله بر آنیم به این مهم بپردازیم که ایران هرگز در برابر آمریکا تسلیم نخواهد شد. اما چرا ایالات متحده نسبت به اقدام نظامی علیه ایران مبادرت نمی ورزد؟ آیا آمریکا قادر به این کار است؟

 

در ادامه این مطلب آمده است: در این جا، ده دلیلی را مطرح می کنیم که مانع از حمله نظامی آمریکا به ایران می شود:

 

افکار عمومی در آمریکا در مورد حمله نظامی به ایران اتفاق نظر ندارد و این مساله با نگاهی به نتایج نظر سنجی ها در این کشور مشخص می شود.

 

برخی دولتها، از جمله چین، روسیه، هند و اتحادیه اروپا، مخالف حمله ایالات متحده به ایران هستند.

 

در صورت حمله آمریکا به ایران، آسمان چهار دولت عربی که ایران نفوذ زیادی در آنها دارد، یعنی لبنان، سوریه، عراق و یمن و در نتیجه اسرائیل، تهدید می شود؛ حال آنکه تامین امنیت اسرائیل از اولویتهای سیاست آمریکاست.

 

ایالات متحده قدرت موشکی ایران را در نظر دارد و می داند شکست در برابر توان موشکی ایران، آغاز در هم شکستن ابهت نظامی آمریکاست.

 

شعله ور شدن جنگ در خاورمیانه و دولتهایی که حامی حمله به ایران هستند، یعنی عربستان، بحرین و امارات، به اضافه دولتهای حامی ایران، یعنی عراق، یمن، لبنان و سوریه، موجب توقف صادرات نفت عربی و تعطیلی حرکت نفت کش ها در خلیج می شود و این مساله بر اقتصاد بین المللی تاثیرگذار خواهد بود.

 

ممکن است درگیری ها به شرق آفریقا و بین دو گروه در سومالی و جیبوتی منتقل شود؛ جایی که مناطق نفوذ آمریکا و ایران و هم پیمانان آنهاست.

 

توقف دریانوردی در دریای سرخ و کانال سوئر و دریای مدیترانه منجر به فلج شدن راههای تجارت بین المللی می شود.

 

فروپاشی اقتصاد جهانی و احتمال وقوع جنگ جهانی سوم باعث سوختن تر و خشک با هم می شود؛ چرا که ممکن است در این جنگ از سلاح اتمی استفاده شود.

 

آیا ایران با ایالات متحده مذاکره می کند؟ مشخص است که ایران هرگز تحت فشار محاصره اقتصادی و نظامی آمریکا هرگز وارد مذاکره نمی شود. در این میان، آمریکا از شرایط بوجود آمده برای باجگیری از برخی دولتهای خلیج فارس استفاده می کند، تا زمانی که اعراب متوجه این مساله شوند که دشمن واقعی آنها ایالات متحده و اسرائیل است.

 

منبع: انتخاب

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده