پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت

ورود ۱۲ خدمه هواپیمای توقیفی به ونزوئلا

ورود ۱۲ خدمه هواپیمای توقیفی به ونزوئلا تلویزیون دولتی ونزوئلا اعلام کرد: روز جمعه ۱۲ خدمه هواپیمای توقیف شده در آرژانتین به ونزوئلا برگشتند و برای ۷ خدمه اجازه خروج از آرژانتین داده نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۲ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 17
کد خبر: ۱۵۰۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر،بر اساس اعلام تلویزیون دولتی ونزوئلا، روز جمعه ۱۲ خدمه هواپیمای توقیف شده در آرژانتین به ونزوئلا برگشتند، این‌ها از ماه ژوئن پس از اینکه هواپیمایشان توقیف شد در بازداشت بودند.


وزیر حمل و نقل ونزوئلا با تمجید از این خدمه و با بیان اینکه آن‌ها نمونه‌ای از اقدام انقلابی هستند، اعلام کرد: ما ورود این‌ها را به کشور جشن می‌گیریم.

 

بر اساس این گزارش قاضی آرژانتینی روز سه شنبه حکم آزادی ۱۲ خدمه از ۱۹ خدمه این هواپیما را صادر کرد، ۱۱ خدمه آزاد شده ونزوئلایی و یک نفر از آن‌ها ایرانی است و هنوز به سه خدمه ونزوئلایی و ۴ خدمه ایرانی اجازه خروج از آرژانتین را نداده اند.

 

ونزوئلا اعلام کرده که توقیف هواپیما و بازداشت خدمه‌ها غیرقانونی است.

 

در پی اقدام آرژانتین در بازداشت خدمه و توقیف هواپیما، مردم در ونزوئلا اعتراض کردند و تظاهرات گسترده‌ای در کاراکاس پایتخت این کشور علیه این اقدام انجام شد.

 

ایران و ونزوئلا قراداد‌هایی های همکاری در بخش‌های نفت و صنعت دارند و قرارداد ۲۰ ساله‌ای را در زمینه همکار‌های هواپیمایی در ماه ژوئن امضاء کردند.

 

این هواپیما حدود یک سال پیش توسط ونزوئلا از شرکت هواپیمایی ماهان خریداری شده بود و هم اکنون در فرودگاه بین‌الملل ازیزا در آرژانتین در توقیف به سر می‌برد.

 

گفته می‌شود؛ دولت آرژانتین از دادگاه خواسته تا تحقیقات مربوط به ۷ خدمه دیگر را طی ۱۰ روز آینده به اتمام برساند و در واقع تکلیف آن‌ها را روشن کند.

 

این هواپیما در روز ۸ ژوئن با بار قطعات خودرو مکزیک را به مقصد اروگوئه ترک کرد، اما نتوانست به این کشور برود و نهایتا وارد آسمان آرژانتین شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار