عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

رونمایی از پیراهن گران‌قیمت پاریسن ژرمن/ عکس

باشگاه فرانسوی برای فصل آینده مسابقات فوتبال اروپا با پیراهن متفاوتی حاضر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۳ - ۱۰ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 01
کد خبر: ۱۵۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر ، باشگاه پاریسن ژرمن فرانسه دقایقی پیش از پیراهن نخست خود برای فصل ۲۰-۲۰۱۹ مسابقات فوتبال اروپا نمایی کرد. این پیراهن متفاوت با طرح و اسپانسر تازه‌ای معرفی شده است. پیش از این شرکت هواپیمایی امارات حامی مالی پاریسن ژرمن بود. اماراتی‌ها سالانه ۲۰ میلیون یورو به پاریسن ژرمن پرداخت می‌کردند در حالی که مجموعه هتل‌های آکر با بیش از ۴۳۰۰ مجموعه خدماتی و با ارزش برندی فراتر از ۱.۹ میلیارد یورو، حامی مالی جدید پاریسی‌ها خواهد بود.

 

هتل های آکر در بیش از صد کشور جهان حضور دارند . بیش از 570 هزار اتاق از هتل‌های سراسر جهان متعلق به این هلدینگ است که به تنهایی ۲۵ درصد از مجموع هتل‌های فرانسه در اختیار دارد. قرارداد این هلدینگ با پاریسی‌ها با پرداخت سالانه ۶۰ میلیون یورو آغاز شده است. شرکت تولیدکننده البسه نایک هم پیش از این قراردادش را با پاریسن ژرمن تا سال 2032 تمدید کرد و سالانه 75 میلیون یورو به باشگاه فرانسوی پرداخت خواهد کرد. بنابراین پیراهن پاریسن ژرمن به تنهایی بیش از 130 میلیون یورو در سال درآمدزایی می‌کند.

رونمایی از پیراهن گران‌قیمت پاریسن ژرمن/ عکس

ارسال نظر
آخرین اخبار