نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

تاکید پلوسی بر حمایت آمریکا از ارمنستان

تاکید پلوسی بر حمایت آمریکا از ارمنستان رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که به ارمنستان سفر کرده است، از حمایت از ارمنستان و مقابله با ترکیه در زمینه مسئله قره باغ کوهستانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 19
کد خبر: ۱۵۱۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته خبرگزاری «پان آرمنیان»، «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت که آمریکا در مورد حمایت از دموکراسی در ارمنستان، تصویب قطعنامه نسل‌کشی ارامنه، مقابله با ترکیه در مسئله قره باغ کوهستانی، دوست ارمنستان است.

پاشینیان نیز اظهار داشت: «ارمنستان از موضع صریح ایالات متحده در قبال تجاوزات جمهوری آذربایجان قدردانی می‌کند».

پلوسی و پاشینیان در مورد طیف وسیعی از مسائل مرتبط و توسعه بیشتر همکاری‌ها در جهات مختلف بحث و تبادل نظر کردند.

سخنگوی کرملین نیز روز دوشنبه در واکنش به سفر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به ارمنستان اظهار داشت که گام‌های عوامفریبانه کمکی به تثبیت اوضاع نمی‌کند. «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت که روسیه از اقداماتی که منجر به عادی‌سازی اوضاع بین ارمنستان و آذربایجان شود، استقبال خواهد کرد.

پسکوف گفت، از هر چیزی که بتواند به عادی سازی روابط و تثبیت اوضاع در مرزها کمک کند، نه در گفتار بلکه در عمل، نه با صدای بلند و عوام فریبانه، بلکه به صورت واقعی می‌توان استقبال کرد.

به دنبال سفر پلوسی به ایروان، وزارت خارجه جمهوری آذربایجان سفر او را به ارمنستان محکوم و اعلام کرد که اظهارات غیرمستند و ناعادلانه این مقام ارشد آمریکایی ضربه‌ای جدی به تلاش‌ها برای صلح است.

وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «اتهامات غیرمنصفانه و غیرمستند پلوسی علیه جمهوری آذربایجان غیرقابل قبول است. پلوسی به عنوان یک سیاستمدار طرفدار ارمنستان شناخته می شود».

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان با بیان اینکه سخنان پلوسی تبلیغ برای ارمنستان است، اعلام کرد: «این ضربه‌ای جدی به تلاش‌ها برای عادی سازی روابط بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان است».

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد که ارتش این کشور طی درگیری‌های ۱۲ تا ۱۴ سپتامبر (۲۱ تا ۲۳ شهریور) با ارمنستان، ۷۹ کشته و ۲۸۲ زخمی داده است. «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان نیز جمعه گذشته در جلسه کابینه گفت که حداقل ۱۳۵ سرباز ارمنستانی در یک هفته اخیر طی درگیری‌های مرزی با جمهوری آذربایجان کشته شده‌اند./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار